reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Marta super uwazaj, dbaj i wypoczywaj :)

Tez uwazam ze lepiej poczekac z dobrymi wiesciami, bo jak by cos, to potem trudniej. Powiedzielismy tylko tym co musza wiedziec bo sa z nami bardziej zwiazani i zaczeli by reszte wypytywac (tesciowa i szwagierka) z naciskalam zeby reszcie nie mowic bo jak by sie nie udalo to bylo by mi trudniej. Zobaczymy ile wytrzymaja :) obie

Mififi dobrze ze @ przyszla, oczysci sie macica jeszcze raz i nie dlugo starania, :)

90 natka super maluch :)juz nie dlugo polowkowe ?

Mi wszyscy z wyjatkiem aktualnego gina mowili min 3 miesiace. Ten zas po1@ 4 razy mi powiedzial ze nie ma na co czekac, zeby probowac ale spontanicznie. Mam nadzieje ze uda mi sie donosic zdrowe dziecko a mialam dopiero w kwietniu probowac 1 raz. Widocznie po 1@ i zabiegu te 3 miesiace da sie skrócić, albo moj lekarz sam nie wierzyl ze sie tak szybko uda

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No niby robię te testy owulacyjne, zobaczymy co z tego będzie, czekam na wsze dwie kreseczki dziewczyny ja pewnie będę ostatnia hehe:tak:

Dziewczyny pomóżcie mi z interpretacja bety we wtorek 19880 a z dzisjaj 29517 nie za mało przyrosla?

xnw4s65gte9hv7ri.png

Dobrze przyrasta. Pamiętaj, że przy tak dużej becie przyrost będzie teraz coraz mniejszy

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Mam taką nadzieję [emoji5] bo juz mi się słabo zrobiło [emoji54] chociaż lekarz mówił mi ze na tym etapie ciazy nie musi beta się podwajac najważniejsze żeby rosła [emoji5]
Dziękuję Kochana za pocieszenie [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

To prawda, niby takie maluchy a rozumieją bardzo dużo :) my też się śmiejemy, że nie da się złościć na Małą bo jak tylko się uśmiechnie tym rozbrajającym uśmieszkiem to od razu człowiek też się uśmiecha :)
Powodzenia z odpieluchowaniem :) u nas na razie idzie kiepsko.. ;) jak znajdziesz złoty sposób na to to daj znać :)

Mfifi to szybciutko ta @ się pojawiła. Ciesz się, że cykl się mocno nie pokręcił :) a co do zielonego światła to prawda co tu dziewczyny piszą-najpierw mówią o 3 cyklach przerwy ale jeśli wszystko dobrze się goi to często wcześniej lekarz pozwala na staranka :) nam też wstępnie mówili o 3 cyklach, a zielone światło dostaliśmy po 2.

Ja dziś też po wizycie, na szczęście wszystko jest w porządku :) Maluszek rośnie prawidłowo, ma już prawie 10 cm. Masakra jak ten czas leci! Teraz wyczekuje na ruchy ;) w poprzedniej ciąży poczułam w 18 tc, a ponoć z każdą ciążą jest coraz wcześniej więc teraz liczę na to, że już niebawem coś poczuję :)
Dzięki kochana;) życzę dużo zdrowia dla Was

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam taką nadzieję [emoji5] bo juz mi się słabo zrobiło [emoji54] chociaż lekarz mówił mi ze na tym etapie ciazy nie musi beta się podwajac najważniejsze żeby rosła [emoji5]
Dziękuję Kochana za pocieszenie [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png
To samo mi moja lekarka mówiła więc coś w tym musi być[emoji3]

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry