reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Marta po cichu gratuluję i trzymam kciuki za betę :)

Baslan super wieści po wizycie! Bardzo się cieszę że wszystko ok :)

Manki nie martw się, na pewno prenatalne wyjdą w porządku. A masz wskazania żeby zrobić czy prywatnie robisz?
A ja dziś odebrałam wyniki z badań prenatalnych bo na wyniki PAPPa czekało się tydzień a wcześniej nie miałam jak pojechać odebrać :) na szczęście wszystko wygląda w porządku i jest niskie ryzyko wad genetycznych :)
W sumie to mi te badania zawsze robili, od pierwszej ciąży. W Hiszpanii chyba po prostu wszystkim robią...
A Ty na kiedy masz termin? Sierpień czy wrzesień?

reklama
Też cię mocno ściskam tzn was:-)
Masz jakieś objawy ???
Kochana mam bole brzucha trochę takie jak na @ ale bardziej kujące tak jakby jajniki raz z jednej a raz z drugiej strony no i może czasami zakręci mi się w głowie a tak pozatym cisza jeszcze bardzo wcześnie wiec mam nadzieje ze jest ok ☺
Mam nadzieje ze beta będzie też ok ☺☺☺

A i spać mi się chce bardzo cały dzień ale to może przez ta pogodę [emoji5]
Oj ja myślę że to wcale nie przez pogodę [emoji12] Też mogłabym cały dzień z łóżka nie wychodzić [emoji6] A beta napewno już wyjdzie ładna- U mnie na drugi dzień po bladym teście było 29, po 48 godzinach 80, a po 6 dniach 1927 [emoji16] Tobie również takich przyrostów życzę i trzymam kciuki [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110] Daj jutro koniecznie znać [emoji16]

hchy3e3klmq5cy16.png

W sumie to mi te badania zawsze robili, od pierwszej ciąży. W Hiszpanii chyba po prostu wszystkim robią...
A Ty na kiedy masz termin? Sierpień czy wrzesień?
Ahaaa :) myślałam, że Ty w Pl mieszkasz :) bo u nas to żeby robić darmowo to trzeba mieć albo wiek odpowiedni albo inne wskazania. Fajnie, że robią u Was każdej kobiecie, zawsze to lepiej wszystko dokładnie sprawdzić :)
Ja mam termin na drugą połowę sierpnia, ok. 20.08, a Ty to pewnie już Wrześniową Mamą będziesz? :)

Oj ja myślę że to wcale nie przez pogodę [emoji12] Też mogłabym cały dzień z łóżka nie wychodzić [emoji6] A beta napewno już wyjdzie ładna- U mnie na drugi dzień po bladym teście było 29, po 48 godzinach 80, a po 6 dniach 1927 [emoji16] Tobie również takich przyrostów życzę i trzymam kciuki [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110] Daj jutro koniecznie znać [emoji16]

hchy3e3klmq5cy16.png
Mam taką nadzieję ☺ i napewno się odezwę ☺☺☺

reklama
Dziewczyny może Wy mi poradzicie...jestem 9dni po zabiegu...od wczoraj zero plemienia a dziś od rana ból jajnika (myślałam,że owulacja) i wieczorem znowu krew :( gorączki nie mam,brzydkiego zapachu też nie...wizytę mam w poniedziałek

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry