reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny może Wy mi poradzicie...jestem 9dni po zabiegu...od wczoraj zero plemienia a dziś od rana ból jajnika (myślałam,że owulacja) i wieczorem znowu krew :( gorączki nie mam,brzydkiego zapachu też nie...wizytę mam w poniedziałek

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Po zabiegu możesz krwawić z przerwami i dwa tygodnie, to normalne... Jeśli dobrze się czujesz to myślę że nie masz czym się martwić [emoji5]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
DorciaMamaOlka - ja mialam zabie w poniedzialek wieczorem , we wtorek i środę tylko plamienie ale ogromny ból a dzisiaj wieksze krwawienie a mniejszy ból: ( i z tego co pamiętam po wcześniejszym poronieniu to dwa tygodnie i kazdy dzien wygladal inaczej ... Musimy spokojnie poczekac aż sie wszystko zagoi ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny może Wy mi poradzicie...jestem 9dni po zabiegu...od wczoraj zero plemienia a dziś od rana ból jajnika (myślałam,że owulacja) i wieczorem znowu krew :( gorączki nie mam,brzydkiego zapachu też nie...wizytę mam w poniedziałek

Też tak miałam ok. 2 tyg. Jednego dnia nic a drugiego mega krwawienie. Mój gin mówił że to normalne.

Dorcia to Ci zazdroszcze bo u mnie problem z zajściem :-(.
A badałas prolaktyne? Też mam problem z zajściem poroniłam w lipcu i do tej pory się nie udalo. Miałam podwyższona prolaktyne i lekarz powiedział że to jest przyczyną. Obecnie jestem na lekach i jutro idę ja zbadać. Ciekawe czy coś spadła

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

A badałas prolaktyne? Też mam problem z zajściem poroniłam w lipcu i do tej pory się nie udalo. Miałam podwyższona prolaktyne i lekarz powiedział że to jest przyczyną. Obecnie jestem na lekach i jutro idę ja zbadać. Ciekawe czy coś spadła

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Wyniki miałam wszystkie dobre. Prolaktyna tez w normie. U mnie chyba to siedzi w głowie...
Teraz po poronieniu Zamierzam porobic badania na pewno sprawdze rez prolaktyne. Trzymam kciuki za twoje wyniki. :-)

reklama

Ja miałam po podobnie. Po zabiegu bardzo mal o krwawilam ale za to równo tydzień po zabiegu zaczęłam strasznie i trwało to ok 2 tyg. Każda z nas jest inna ale myślę że nie masz co się denerwować. Powodzenia kochana

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry