reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny może Wy mi poradzicie...jestem 9dni po zabiegu...od wczoraj zero plemienia a dziś od rana ból jajnika (myślałam,że owulacja) i wieczorem znowu krew :( gorączki nie mam,brzydkiego zapachu też nie...wizytę mam w poniedziałek

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Po zabiegu możesz krwawić z przerwami i dwa tygodnie, to normalne... Jeśli dobrze się czujesz to myślę że nie masz czym się martwić [emoji5]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
DorciaMamaOlka - ja mialam zabie w poniedzialek wieczorem , we wtorek i środę tylko plamienie ale ogromny ból a dzisiaj wieksze krwawienie a mniejszy ból: ( i z tego co pamiętam po wcześniejszym poronieniu to dwa tygodnie i kazdy dzien wygladal inaczej ... Musimy spokojnie poczekac aż sie wszystko zagoi ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny może Wy mi poradzicie...jestem 9dni po zabiegu...od wczoraj zero plemienia a dziś od rana ból jajnika (myślałam,że owulacja) i wieczorem znowu krew :( gorączki nie mam,brzydkiego zapachu też nie...wizytę mam w poniedziałek

Też tak miałam ok. 2 tyg. Jednego dnia nic a drugiego mega krwawienie. Mój gin mówił że to normalne.

Dorcia to Ci zazdroszcze bo u mnie problem z zajściem :-(.
A badałas prolaktyne? Też mam problem z zajściem poroniłam w lipcu i do tej pory się nie udalo. Miałam podwyższona prolaktyne i lekarz powiedział że to jest przyczyną. Obecnie jestem na lekach i jutro idę ja zbadać. Ciekawe czy coś spadła

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

A badałas prolaktyne? Też mam problem z zajściem poroniłam w lipcu i do tej pory się nie udalo. Miałam podwyższona prolaktyne i lekarz powiedział że to jest przyczyną. Obecnie jestem na lekach i jutro idę ja zbadać. Ciekawe czy coś spadła

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Wyniki miałam wszystkie dobre. Prolaktyna tez w normie. U mnie chyba to siedzi w głowie...
Teraz po poronieniu Zamierzam porobic badania na pewno sprawdze rez prolaktyne. Trzymam kciuki za twoje wyniki. :-)

reklama

Ja miałam po podobnie. Po zabiegu bardzo mal o krwawilam ale za to równo tydzień po zabiegu zaczęłam strasznie i trwało to ok 2 tyg. Każda z nas jest inna ale myślę że nie masz co się denerwować. Powodzenia kochana

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry