reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Marta po cichutku gratuluję :)
Dziewczyny ja w szczęśliwym cyklu suplementowałam Dong Quai od zakończenia krwawienia przez około 8 dni po 4 tabletki dziennie, brałam też lek na insulinooprność, chociaż jej nie mam, ale moja endo i tak mi kazała brać, no i jeszcze clostilbegyt od 3-7dc.
Ja dziś po kolejnej wizycie, dzidziol ma juz 8,7 mm i pięknie bijące serduszko. Mam nadzieję, że już do końca będzie dobrze :)
Trzymam kciuki za Was wszystkie i wierzę, że każdej się uda. Trzeba tylko walczyć i się nie poddawać :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zobacz załącznik 796523
Dziewczynki nie wierze 5 dni do @
Aaaaa Martusia gratuluję! [emoji173][emoji8] Identycznie jak u mnie i też 5 dni przed @ [emoji122][emoji122][emoji122] A jednak nie wytrzymałaś do @ [emoji16][emoji173]

hchy3e3klmq5cy16.png

Aaaaa Martusia gratuluję! [emoji173][emoji8] Identycznie jak u mnie i też 5 dni przed @ [emoji122][emoji122][emoji122] A jednak nie wytrzymałaś do @ [emoji16][emoji173]

hchy3e3klmq5cy16.png
Dziękuję Kochana ☺ oczywiście jak co miesiąc nie wytrzymałam ☺☺☺ ale jakoś tak czułam ze jest ok ☺
Mam tylko nadzieje ze beta to potwierdzi jutro w sumie zrobiłam dwa testy i oba tak samo wyszły wiec mam nadzieje ze się udało ☺
Nie jeszcze nie liczylam na kiedy termin mi wychodzi a Tobie na kiedy ?

Hej dziewczyny :)
Trochę nie zaglądałam tutaj, a tu takie cudowne wieści!!! :D
Gratuluję <3
U nas chyba wszystko ok, bo wciąż czuję się fatalnie ;) w poniedziałek będę miała USG prenatalne i trochę zaczynam się stresować.
Buziaki dla Was i jeszcze raz gratuluję pozytywnych testów!

Dziękuję Kochana [emoji5] oczywiście jak co miesiąc nie wytrzymałam [emoji5][emoji5][emoji5] ale jakoś tak czułam ze jest ok [emoji5]
Mam tylko nadzieje ze beta to potwierdzi jutro w sumie zrobiłam dwa testy i oba tak samo wyszły wiec mam nadzieje ze się udało [emoji5]
Nie jeszcze nie liczylam na kiedy termin mi wychodzi a Tobie na kiedy ?
U mnie 26 października [emoji5] Tobie pewnie wyjdzie początek listopada [emoji173]

hchy3e3klmq5cy16.png

Marta po cichutku gratuluję :)
Dziewczyny ja w szczęśliwym cyklu suplementowałam Dong Quai od zakończenia krwawienia przez około 8 dni po 4 tabletki dziennie, brałam też lek na insulinooprność, chociaż jej nie mam, ale moja endo i tak mi kazała brać, no i jeszcze clostilbegyt od 3-7dc.
Ja dziś po kolejnej wizycie, dzidziol ma juz 8,7 mm i pięknie bijące serduszko. Mam nadzieję, że już do końca będzie dobrze :)
Trzymam kciuki za Was wszystkie i wierzę, że każdej się uda. Trzeba tylko walczyć i się nie poddawać :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Baslan to ja nie DocZytałam że i u Ciebie się udało. Super gratulacje trzymamy kciuki za Was :)

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png

reklama
Marta po cichu gratuluję i trzymam kciuki za betę :)

Baslan super wieści po wizycie! Bardzo się cieszę że wszystko ok :)

Manki nie martw się, na pewno prenatalne wyjdą w porządku. A masz wskazania żeby zrobić czy prywatnie robisz?
A ja dziś odebrałam wyniki z badań prenatalnych bo na wyniki PAPPa czekało się tydzień a wcześniej nie miałam jak pojechać odebrać :) na szczęście wszystko wygląda w porządku i jest niskie ryzyko wad genetycznych :)

Do góry