reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej hej jest ktoś ze starej ekipy? Urodziłam dziś moją Niuńkę. Dzień przed terminem SN 4600/59cm córcię. Jest cudowna:) życzę Wam wszystkim żebyście doczekały się cudu jak ja :)
Ale duża [emoji44] Mój też ważył 4600 przy urodzeniu [emoji2] Gratuluję i zdrówka życzę [emoji173]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej hej jest ktoś ze starej ekipy? Urodziłam dziś moją Niuńkę. Dzień przed terminem SN 4600/59cm córcię. Jest cudowna:) życzę Wam wszystkim żebyście doczekały się cudu jak ja :)
Rozmaryn super wiadomość! Bardzo się cieszę, że Mała jest już po drugiej stronie brzucha :) i jaka duża się urodziła! Prawie 2 kg większa od mojej :) wracaj szybko do sił :)

Gratki kochana :) duża niuńka. Pochwal się zdjęciem szybciutko :)

Buziaki od Rozalki
1486141108-aaaaaa.jpeg

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png

Rozmaryn gratulacje [emoji5]
Piękna dziewczynka [emoji7][emoji7]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, dziewczyny

zaczelam pic inofem, w sumie bez zadnej kosultacji lekarskiej, kilka kolezaek go pilo i powiodlo sie-zaszly w ciaze. W sumie myslalam, moze sprobuje i ja, chociaz nie mialam jakis wiekszych problemow z cyklem, zawsze wszystko pieknie, regularnie, az do czasu kiedy zaczelam pic inofem... normalnie moj cykl szlag trafil...najpierw trwal 35 dni... teraz 21... nie wiem juz co mam myslec, czy mimo tego, ze mialam wszystko pieknie jak w zegarku, zaczelam go pic, on moze byc prowoderem moich nieregularnych cykli>? Pilam przez 2 miesiace bez przerwy, pozniej mialam przymusowa 2 tyg przerwe bo czekalam na jego przesylke, zaczelam pic znow.Co otym myslicie?

Do góry