reklama
KaSia86
Fanka BB :)
Dziękuję [emoji173] Choć też raczej spisałam ten cykl na straty, bo mężuś do późna pracował i jakoś już chęci nie było tak po północy [emoji12] Ale dziś mam nadzieję zadziałamy, a nóż zaskoczy [emoji23]No to Kochana trzymam kciuki [emoji5][emoji110]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Ojej jaki słodki Skarbek i jakie długie włoski [emoji4] gratuluje [emoji4]Zobacz załącznik 794117 Rozalka też śliczniusia
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Mało wiem o inofemie ale lekarz mi to kazał pić pisałam 3 miesiące i przestałam gdy poszłam na wizytę lekarz nadal kazał mi go pić powiedział że jest lepszy niż jakieś tam witaminy fakt cykle mialam zawsze nie regularne, a z tego co mówił lekarz ten inofem reguluje cykle.Hej, dziewczyny
zaczelam pic inofem, w sumie bez zadnej kosultacji lekarskiej, kilka kolezaek go pilo i powiodlo sie-zaszly w ciaze. W sumie myslalam, moze sprobuje i ja, chociaz nie mialam jakis wiekszych problemow z cyklem, zawsze wszystko pieknie, regularnie, az do czasu kiedy zaczelam pic inofem... normalnie moj cykl szlag trafil...najpierw trwal 35 dni... teraz 21... nie wiem juz co mam myslec, czy mimo tego, ze mialam wszystko pieknie jak w zegarku, zaczelam go pic, on moze byc prowoderem moich nieregularnych cykli>? Pilam przez 2 miesiace bez przerwy, pozniej mialam przymusowa 2 tyg przerwe bo czekalam na jego przesylke, zaczelam pic znow.Co otym myslicie?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
dżoł
Anulatara ja mialam zawsze 30 dniowe cykle, po 2 poronieniu gin kazal pic inofem i zrobily mi sie 27-dniowe. Dla mnie lepiej bo mozna szybciej sie starac [emoji6] ja mialam najdluzsza przerwe 3 dni bo nie chcialo mi sie jechac do apteki odebrac [emoji5] pije 2 saszetki dziennie (na raz).
29 l., 3 aniołki, 0 dzieci, diagnoza: nk 16%, zesp. antyfosfol. (?), leki: acard 150mg, encorton 20 mg, kw.fol. 5, jodid, prenatal uno choina, ovarin, od poz. testu clexane
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
asia333podlasie
Do lekarza chodzę tu u siebie, dr Ali prowadził mi obie ciąże... Choć planowałam jeździć do Białego do Jarockiego (on jest u nas ordynatorem i jest "specjalistą" od ciąż problematycznych) A Ty do kogo chodzisz? I gdzie planujesz rodzić?
Przepraszam ze dopiero odp. Ja chodze w Bialymstoku prywatnie do dr Jolanty Świąteckiej a co do porodu to chyba w Bialymstoku ale nie mam nic zaplanowanego jeszcze. A w Sokolce tez jest szpital? Jak tam warunki itd? Prywatnie chodzisz czy na Nfz? Pozdrawiam
KaSia86
Jest u nas szpital i mają naprawdę dobry oddział położniczy, prowadzą go lekarze z Warszawskiej w Białym, pielęgniarki są przemiłe, cesarek nie żałują, jedynie nie ma możliwości znieczulenia bo nie mają dodatkowego anastezjologa ,Ale naprawdę mogę polecić. Ja w listopadzie jak miałam zabieg byłam w szoku jak przy moim łóżku co chwile stała pielęgniarka głaszcząc mnie po głowie lub ręce... Do dr Alego na wizyty chodzę na NFZ, jedynie usg prywatnie bo w prywatnym gabinecie ma o wiele lepszy sprzęt niż w szpitalu [emoji5]Przepraszam ze dopiero odp. Ja chodze w Bialymstoku prywatnie do dr Jolanty Świąteckiej a co do porodu to chyba w Bialymstoku ale nie mam nic zaplanowanego jeszcze. A w Sokolce tez jest szpital? Jak tam warunki itd? Prywatnie chodzisz czy na Nfz? Pozdrawiam
reklama
Lenka232323
Mam taką nadziejęTak Kochana jeżeli chodzi o moją córcie to napewno poprawia mi się chumor po tych straconych cyklach jak na nią popatrzę ☺
Kurcze ale trzeba być dobrej myśli uda nam się w końcu i spełnia się nasze marzenia innym sie udaje wiec dlaczego nam ma się nie udać ☺ ja ten cykl tak przypuszczałam ze się nie udało bo tak jak wcześniej pisałam mąż chorował wiec staranka poszły na drugi plan ale w tym cyklu obiecał ze nic nam nie przeszkodzi ☺☺☺
Kochana jesteśmy prawie na tym samym etapie cyklu będziemy się wspierać i będzie dobrze ☺
Chodź wszystko mnie drażni do około