reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziewczynki jutro mnie tu raczej nie bedzie z racji tego, ze wigilia i przygotowania z nia zwiazane. Chce wam dzisiaj wszystkim zyczyc zdrowych i wesolych swiat. Aby zawsze na waszych twarzach goscil usmiech i co najwazniejsze, aby w spelnily sie wszystkie marzenia, a szczegolnie te zwiazane z narodzinami ukochanego dzieciatka. Zycze to wam wszystkim oraz sobie.
Wesolych Swiat!!!
Justyna[emoji5][emoji300][emoji319]

Dziewczyny jak szybko po poronieniu wrocila wam @? Martwi mnie to bo miesiac mija a tu sie nie zanosi zeby przyszla:/ Jak tak dalej pojdzie to nie zdarze pobrac wymazow na kolejna wizyte do mojego gina i starania sie przesuna:(

Zdrowychbi wesołych świat dziewczyny:-)
Oraz udanego staranie dla tych które owocne dni mają w święta:-)
Życzę wam żeby się wam udało :-)
Pozdrawiam gorąca i dziękuję że jesteście.:-*

Dziewczyny czy po poronieniu w czasie owulacji mialyscie ten typowo płodny śluz?
Ja właśnie jestem w trakcie jajniki bola ,plecy i brzuch tez jak to zawsze w trakcie i nawet dzisjaj jest ten najlepszy dzień ,ale śluzu nie ma
Byłam u mojej lekarki zrobiła USG i powiedziała ze jest pęcherzyk sluz tez wiec owulacja będzie ☺ ogólnie mówiła ze juz jest wszystko ok no pomijając fakt ze zrobiła mi się taka bardzo mała torbielka ale kazała się nią nie przejmować tylko wziąść duphaston ale dopiero po owulacji ☺

reklama
Kochane dziewczynki ja też chciałabym Wam wszystkim zyczyc zdrowych wesołych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze spełnienia najskrytszych marzeń a szczególnie tego żebyście w przyszłym roku święta spędzały w powiększonym składzie tulac swoje szczęścia do serduszka ☺☺☺
Wszystkiego naj naj ......

Do góry