reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Antetka dziekuje za slowa pociechy, ja juz na grudniowki i lipcowki nie wchodze bo za bardzo potem boli, ale zycze jak najlepiej - zdrowych bobaskow i zadowolonych mam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem kochana jak to jest :( ja na sieroniowki tez nie wchodze bo mnie serducho boli. Wierze ze i Ty diczekasz sie swojego małego cudu. Trzymaj się:* musi byc w końcu dobrze
Troszke mnie tu nie było ale malutka i synek zajmuja mi caly czas. Czasami uda mi sie naskrobac cos na grudniowkach i to wszystko. Sporo nawych postow i nowych dziewczyn. Nie uda mu sie niestety nadrobic takiej ilości.

Hajmal bardzo bardzo mi przykro:( jedyna pociecha w tym ze juz wiesz co jest nie tak i mam nadzieje ze dobry lekarz pomoze Wam w przyjsciu na swiat dzidziusia. Caly czas trzymam za Was kciuki.

Natka gratuluje :)

Rozmaryn wow Ty juz prawie na koncowce. Ale ten czas leci :) zycze Ci zeby wszystko poszlo gładko i szybko :)

Bafinko nie widze zdjec na apce ale ksiezniczka na pewno jest sliczna.

Nie wiem co jest nie tak ale nie moge wstawiac zdjec. Jak tylko sie dowien co i jak to i ja sie pochwale moim serduszkiem.

Wszystkim staraczkom i mamusiom zycze zdrowych i spokojnych świąt. Postaram sie byc na bierzaco:)

A jesli chodzi o pierwsza miesiaczke po poronieniu to dostalam jak zawsze po 28 dniach. Drugiej juz nie było.

km5s8u69dm9dsszh.png

km5s8u69dm9dsszh.png

reklama
Ja tez juz po swiatach i powrot do codziennosci.
Dziwczyny pobolewa mnoe brzuch na dole, tak jakby deliaktnie na okres ale mam go dostac dopiero za jakis tydzien. Dzis wzielam 10 tabletke duphastonu. Co o tym myslicie?

Ja tez juz po swiatach i powrot do codziennosci.
Dziwczyny pobolewa mnoe brzuch na dole, tak jakby deliaktnie na okres ale mam go dostac dopiero za jakis tydzien. Dzis wzielam 10 tabletke duphastonu. Co o tym myslicie?
Może to niestrawność po świętach? :p ;) hyhy
A tak na serio, to mam termin @ na 1 stycznia i od wczoraj też mnie kłuje w dole brzucha, takie krótkie skurcze. I już sobie zaczęłam wkręcać, że może to coś znaczy :rolleyes2:
Ale staram się opanować to wkręcanie, bo nie chcę się niepotrzebnie nakręcać. ;)

Może to niestrawność po świętach? [emoji14] ;) hyhy
A tak na serio, to mam termin @ na 1 stycznia i od wczoraj też mnie kłuje w dole brzucha, takie krótkie skurcze. I już sobie zaczęłam wkręcać, że może to coś znaczy :rolleyes2:
Ale staram się opanować to wkręcanie, bo nie chcę się niepotrzebnie nakręcać. ;)
Na niestrawnosc to raczej nie wyglada[emoji4] no wlasnie tez sie zastanawiam co to moze znaczyc, bo przez ostatnie sni czulam klucie w jajniku, ale za bardzo sie noe nakrecam, zeby sie nie rozczarowac.

reklama
Ja tez mam termin @ na za tydzien. Jakos 2.01. Dwa dni kłuł mnie lewy ( z ktorego bylo owu), cycki delikatnie bola po zew.stronie ale tylko jak dotykam. Zwiastuny nadchodzacej @ [emoji31][emoji26]
I od 2 dni jestem wiecznie glodna. Zjadlam przed chwila pierogi i nic nie czuje ze sie najadlam [emoji17][emoji17]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry