reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dzwoniłam do gina, jest na wyjeździe. W poniedziałek mam iść do niego po leki. Czy będę robić betę? Szczerze sama nie wiem, ostatnio przyrastala wzorowo, a i tak nic z tego nie było.
Dziękuję bardzo za gratulacje. Moje emocje: strach, niedowierzanie, radość, obawa itp same wiecie o czym mówię.

Dzwoniłam do gina, jest na wyjeździe. W poniedziałek mam iść do niego po leki. Czy będę robić betę? Szczerze sama nie wiem, ostatnio przyrastala wzorowo, a i tak nic z tego nie było.
Dziękuję bardzo za gratulacje. Moje emocje: strach, niedowierzanie, radość, obawa itp same wiecie o czym mówię.
bedzie dobrze, zobaczysz! ja tez sie boje, ale juz wiara mi warca, ze tym razem bedzie super, czego i Tobie zycze!

Wiem doskonale[emoji53]mam dokładnie to samo....idę jutro powtórzyć bete bo muszę wiedzieć czy rośnie tak jak trzeba bo ja mam mnóstwo leków i muszę wiedzieć co dalej z nimi robić....

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mocno Wam kibicuje dziewczyny:) koniecznie dajcie znac jak sytuacja sie rozwija u Was.

Ja znowu mam dzien ze chodze i sie zastanawiam czy dziecko zyje. Cholerka cieszę sie strasznie ale juz osiwialam tak sie martwię. Jedyny plus jest taki ze nie krwawie i nie plamie od 3 dni. Oby tak dalej.

We wtorek bylam na wizycie to dzidzius miał juz ponad 4 cm i tak słodko fikal. Tyle już przetrwalismy wiec staram sie pozytywnie nastawiac. Prosze o kciuki 31.05 na wizytę jak bede szla. Mam nadzieję ze dzidzius ladnie urosnie i wszystko bedzie dobrze :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mocno Wam kibicuje dziewczyny:) koniecznie dajcie znac jak sytuacja sie rozwija u Was.

Ja znowu mam dzien ze chodze i sie zastanawiam czy dziecko zyje. Cholerka cieszę sie strasznie ale juz osiwialam tak sie martwię. Jedyny plus jest taki ze nie krwawie i nie plamie od 3 dni. Oby tak dalej.

We wtorek bylam na wizycie to dzidzius miał juz ponad 4 cm i tak słodko fikal. Tyle już przetrwalismy wiec staram sie pozytywnie nastawiac. Prosze o kciuki 31.05 na wizytę jak bede szla. Mam nadzieję ze dzidzius ladnie urosnie i wszystko bedzie dobrze :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
myslisz, ze ja sie nie boje? tez mam cykora, u mnie niecale dwa tygodnie do wizyty, specjalnie se juz za dwa tygodnie ja ustalilam, zeby miec reke na pulsie, oby wszystko bylo ok!

reklama
ale wam zazdroszczę :) tak bardzo pozytywnie... mnie dziś spotkała niespodzianka. Przyszły tatuś się zjawił ramo niespodziewanie bo się stęsknił :) Pewnie juz po owu skoro pęcherzyk w środę miał 18mm więc lipa.. ale mimo wszystko super dzień !!
P. s jak sądzicie czy te testy z Allegro o czułości 10 są wiarygodne tak jak te apteczne? używaliście ich moze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry