reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
eh mowie Wam i ja sie do niej odzywac nie bede, trudno, niech mi schodzi z drogi, jak mozna dziecka komus zazdroscic? Tomkowi bardzo przykro jest i mowi, ze boli go to, bo to jego siostra

cześć dziewczyny.. kiedyś tu byłam z moją fałszywą betą jeszcze po stracie.. cóż .. trochę odsapnęłam, uspokoiłam się, niemąż wrócił więc zaczynamy :))
Jestem w 12dc . wczoraj byłam u lekarza na kontrolne usg narządów rodnych i okazało się ze mój pęcherzyk pęka wiec wczoraj/ dziś owulacja...działać na razie nie mamy jak bo niemąż pojechał odwiedzić rodziców po powrocie z długiej delegacji no ale podzialalismy 2 dni przed owu wiec a nóż widelec ;)
nie nastawiam się ale podchodzę do tego z humorem (jeszcze) a przynajmniej staram się ..
widzę ze przybyło fasolek na forum wiec bardzo bardzo gratuluję i trzymam kciuki mocno żeby wszystko było dobrze :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lux gratuluję udanej wizyty!

Martyska gratulacje i trzymam kciuki żeby beta rosła :)

Gatko czasem i na dwa dni przed owu wystarczy :)

Chciejka super!! Oj trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na wieści :):)

reklama
martysia super gratuluję!

chciejka już ci pisałam że ja wiedziałam ze to twój cykl:) bardzo się cieszę:) NO I ZNÓW MAMY FORUM CIĄŻOWE:):)

gatko ja właśnie tak zaszłam mąż w owu miał nocki więc nic z tego nie było a jednak się dało więc nie trać nadziei:)

Do góry