reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Właśnie badal mnie ordynator. Krwawienia juz prawie nie ma jakies tam resztki tylko. Podobno wszystko dobrze. Nie musze caly czas lezec w domu ale mam sie oszczedzac. Najwazniejsze ze dzidzia zyje ma 0.77 mm bije jej pieknie sersuszko. Pecherzyk tez dobrze rosnie ma ponad 20 mm. Wielkość dzidzi wskazuje dokładnie na 6 tyd 5 dzien tak jak mi z om wychodzi. Mam nadzieje ze nie bede musiala tu wracac . jak cos jutro rano do domku. Mam nadzieje ze dzidzia będZie dalej tak walczyc jak walczy i wszystko bedzie dobrze. Dziekuje Wam za wsparcie :*
Trzymaj się mocniutko i walczcie oboje...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niestety znowu mocno krwawie. Wstalam na chwile i dostalam silnego krwawienia. Na pewno nie wyjde jutro. Nie wiedza skad to krwawienie i dlaczego. Mam lezec i czekac. Boje sie normalnie miec nadzieje

Tak strasznie boje sie o mojego fasolka. Tak sie ucieszylam jak dzis widzialam takie male serduszko a teraz boje sie ze nie da rady przy takim krwawieniu sie utrzymac:(

reklama
Do góry