reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

ku*wa mac!!!przed prace postanowilam wstapic na poczte, i odruchowo siegam po torebke a tej brak!! dzwonie do brata, ej nie zostawilam u was torebki, patrzy i mowi, ze nie..no to 20 km do domu naginalam po torebke, no szlag by to, dobrze, ze policja nie stala, bo by ladny ,mandat byl za brak dokumenotw, nie mowiac o predkosci, bo 140/150 sypalam

reklama
Odezwe sie jutro dziewczynki. Na razie nic nie wiadomo. Krwawie dalej. Boja sie zrobic mi usg bo po wczarajszym tak sie polalo. Jutro Jeszce raz badanie usg i wtedy decyzja co robic dalej. Trzymajcie za nas kciuki pozdrawiam

Hej
czytam na bieżąco ale u mnie nic nowego więc mało piszę. dzień za dniem jakoś leci, chciałabym żeby już był czerwiec, byłabym spokojniejsza. Za tydzień mam wizytę, czekam już bardzo, bo od ostatniego usg w szpitalu już minęły prawie dwa tygodnie. Maluch pięknie kopie, ja powoli kompletuję wyprawkę, ubranka już w zasadzie mam prawie wszystkie, nie pamiętam tylko co do szpitala trzeba na początek. Proszę o podpowiedź.
Wózek zamówiłam i czekam, kołyskę dostaliśmy, łóżeczko dokupimy jak mały skończy 4 miesiące.

Aneta ck, jesli lekarze mówili że masz mega krwiaka to może tak być że krwawisz z niego. A jakieś bóle masz? Skrzepy? Trzymam mocno za Ciebie kciuki i o Twoją Fasolę! Dostajesz leki?

Pozdrawiam Was Dziewczęta, przesyłam buziaki dla Małych brzdąców, trzymam kciuki za ciężarówki i za staraczki

anetka trzymaj się kochana i bądź dobrej myśli:)

doris jak ja bym chciała być na twoim etapie ciąży!! czuć ruchy.. wtedy już trochę spokojniejsza będę.. co do wyprawki to sama nie pamiętam.. tle czasu temu to było..

Hej
czytam na bieżąco ale u mnie nic nowego więc mało piszę. dzień za dniem jakoś leci, chciałabym żeby już był czerwiec, byłabym spokojniejsza. Za tydzień mam wizytę, czekam już bardzo, bo od ostatniego usg w szpitalu już minęły prawie dwa tygodnie. Maluch pięknie kopie, ja powoli kompletuję wyprawkę, ubranka już w zasadzie mam prawie wszystkie, nie pamiętam tylko co do szpitala trzeba na początek. Proszę o podpowiedź.
Wózek zamówiłam i czekam, kołyskę dostaliśmy, łóżeczko dokupimy jak mały skończy 4 miesiące.

Aneta ck, jesli lekarze mówili że masz mega krwiaka to może tak być że krwawisz z niego. A jakieś bóle masz? Skrzepy? Trzymam mocno za Ciebie kciuki i o Twoją Fasolę! Dostajesz leki?

Pozdrawiam Was Dziewczęta, przesyłam buziaki dla Małych brzdąców, trzymam kciuki za ciężarówki i za staraczki
jakiej firmy wozek kupilas? jak sie czujesz tak w ogole? foto widzialam, piekny brzuszek!

Nie wiem czy to jest dokladnie krwiak. Taka luzna tkanka tam za dzidzia byla. Dzis nie wiem jak to wyglada bo boja sie mnie ruszyc. Mam jutro miec kontrole. Zobaczymy czy fasol dal rade.
Dostaje magnez progesteron cos od bolu cos na uspokojenie i zastrzyki od zakrzepow. Niestety mam krwawienie ze skrzepami wiec nie wiem jak to wyjdzie. Lekarz kaze myslec pozytywnie a pielegniarki strasza mnie zabiegiem. Najchętniej to by mnie od wczoraj na czczo trzymaly. Jędze takie no..

Ostatnia edycja:
Cos mi sie ta aplikacja szwankuje. Chcialam Doris odpisac. U mnie jest jeszcze ten problem ze ja nie wszystkie zwroty medyczne umiem sobie przetlumaczyc. Czy taka luzna tkanka w macicy to krwiak? Bo na prawde to jest duze . duzo większe niz caly pecherzyk z dzidzia. I dlatego boje sie ze ta krew go pociagnie za soba

reklama
Aneta, nie masz wpływu na to ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Może by zbadali Ci betę dwa razy to do usg by było wiadomo co i jak i mnij Twojego stresu. Krwiaki często są większe niż pęcherzyk. Ja w ciąży z Małą miałam o wielkości 1 cm x2 cm, pęcherzyk miał wtedy trochę mniej. Bierz duże dawki progesteronu, ja brałam 3x2 duphaston na początku i jeszcze lutkę. A Ty masz napisane luźna tkanka w macicy? Bo ja się z tym nie spotkałam. Cał y czas krwawisz żywą krwią? czy już taką ciemną?

Do góry