reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

hej laski
czuje sie tragicznie, niedobrze mi, ale ja tez i na @ mam mdlosci, te zyly na calym ciele sa bardziej widoczne, test lezy i czeka hihi a i piersi sa jakies takie inne, szyjka wysoko twarda i zamknieta, ale nie chce juz tam se grzebac..

Lux Ty ino mi leć zrobić test bo tu do.końca osiwieje przez Ciebie. Ladnie to tak nas tu trzymać w niepewności??? Zaraz wejdę jeszcze raz.i masz nam tu pokazać zdjęcie testu a co....

Chciejko dzisiejsza nocka byla cudowna. Poszedł spać ok 20.30 i obudził się na jedzenie ok 4. Przed 5 zasnął i spał do 7.30. Wczoraj z kolei budzi się 4 razy. Reguły nie ma niestety

reklama
Bafinko nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojego szczęścia. Kochana teraz.musi. być dobrze. Najmocniej jak umiem trzymam kciuki i myślami jestem z Tobą.

Ps. Nie szalej dzisiaj znowu z tymi zaleglosciami. Oszczedzaj sie ile tylko możesz

Lux Ty ino mi leć zrobić test bo tu do.końca osiwieje przez Ciebie. Ladnie to tak nas tu trzymać w niepewności??? Zaraz wejdę jeszcze raz.i masz nam tu pokazać zdjęcie testu a co....

Chciejko dzisiejsza nocka byla cudowna. Poszedł spać ok 20.30 i obudził się na jedzenie ok 4. Przed 5 zasnął i spał do 7.30. Wczoraj z kolei budzi się 4 razy. Reguły nie ma niestety
w ;pracy jestem, tescik w domku se lezy hihi a do apteki kawalek mam a nie zamkne sklepu, bo laza ludzie, musisz osiwiec hihi, to chociaz ta noc mialas spokojna

Lux ja też myślę, że test u ciebie to formalność :) jutro rób koniecznie.

Bafinko, oszczędzaj się. Ja ogólnie czuje się dobrze. Podbrzusze wieczorami napięte i trochę boli, piersi bolą, ale przecież to wszystko tak samo jak przed@ .Poczekam do niedzieli.

doris beta 4372 a dwa dni temu 1745 więc przyrost duzy teraz wyczekuję wizyty.. jeszcze tydzień osiwieje chyba...

ja dziś mam wolne w pracy:) wiec kupę rzeczy do zrobienia:rolleyes:

chciejko a jak ty się czujesz??

lux dasz się skusić na test?:-) :)

natka znam ten bałagan bo sama przez to przechodzę.. mój Ł robi wszystko sam jak ma dni wolne od pracy wieć trochę mu to schodzi ale powoli do przodu...

migduch a jak ty się czujesz?? masz umówiona wizytę??

mania i jak powtarzasz dziś betę??
Bafinko dzieki ze pytasz. Jutro robie bete ale mam dobre przeczucia bo co jakis czas czuje ze na dole cos sie dzieje:)

Bafinko jaka musi być beta żeby uwidocznić serduszko to nie wiem, ale specjalnie sprawdziłam jak było u mnie z wizytą. Tak więc usg 25 dpo i serduszko pięknie biło :) ale mój gin bardzo dobry sprzęt ma. myślę, że u Ciebie serduszko też już będzie widoczne :)

Dziewczyny czekające na testowanie-podziwiam Waszą cierpliwość :))

reklama
rwie Cie podbrzusze? mi sie moje bardzo odzywa
Czasem mnie tak rozpiera jak przy okresie ale juz nie panikuje. Na początku odrazu do wc szlam. Ale na razie jest oki. No i wczorja sie wystraszylam jak kichnelam to mnie zakulo w lewym jajniku. Jutro bedzie pewnie stres po badaniu w oczekiwaniiu na wynik.temperatura ciala rano tez byla jeszcse wyzsza 36.9 a byla 36.7

Do góry