reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
1 miesiąc po poronieniu ale jutro się okaże bo robie kolejna betę jak wzrośnie to ciąża jak nie to czekanie na @ :(

Ja jestem 6 tyg po poronieniu. Jeszcze 2.5 tyg temu test mi pozytywny wychodzil a to nie byla ciaza bo po tyg od testu moesiaczke dostalam. Bardzo współczuję Ci Twoich strat...

reklama
Wpadam na chwilę, bo dziś z czasem kiepsko...

Bafinka, ja brałam od owu encorton 10 mg, zaczęłam powoli zmniejszać dawkę jakoś od 13-14 tc a w 18 chyba już wcale nie brałam. Clexane biorę od pozytywnego testu. Przyzwyczaiłam się do tych zastrzyków. Teraz jest mi gorzej robić, bo robię w boczki, bo Maluch już duży i macica spora i się boję, że igła dosięgnie do macicy.

Do góry