lecial 11 tydzien u mnieCzyli pewnie mam tak samo jak Ty Luxuorius ale ja miałam poronienie w 13 tygodniu a Ty ?
reklama
chciejka32
Fanka BB :)
Motylku bardzo mi przykro, że i ty musiałaś przez to przejść. Jeżeli jeszcze nie miałaś@ po stracie to obstawiam, że to "stara" beta, ale mogę się mylić.
Bafinko wczoraj leżałam plackiem, siły mówić nie miałam z czego pewnie mój mąż był zadowolony Haha, ale dbał o mnie i dziś jest trochę lepiej.
Testujesz jutro?
Kamkaz jak Piotruś się czuje?
Bafinko wczoraj leżałam plackiem, siły mówić nie miałam z czego pewnie mój mąż był zadowolony Haha, ale dbał o mnie i dziś jest trochę lepiej.
Testujesz jutro?
jak sie czujesz po owu? bola piersi? u mnie nie, tylko jak dotkne po bokach to minimalnie, jak nigdy...Motylku bardzo mi przykro, że i ty musiałaś przez to przejść. Jeżeli jeszcze nie miałaś@ po stracie to obstawiam, że to "stara" beta, ale mogę się mylić.
Testujesz jutro?
Witaj!
Ja straciłam mojego aniołka w 6 miesiącu zabieg miałam 15 grudnia 2015 r. mmiesiączkę dostałam w styczniu po czym zaczęliśmy się starać o drugie maleństwo co nie było łatwe i teraz jestem w ciąży Mam nadzieję że i wam się uda trzymam kciuki i powodzenia. Pozdrawiam
Ja straciłam mojego aniołka w 6 miesiącu zabieg miałam 15 grudnia 2015 r. mmiesiączkę dostałam w styczniu po czym zaczęliśmy się starać o drugie maleństwo co nie było łatwe i teraz jestem w ciąży Mam nadzieję że i wam się uda trzymam kciuki i powodzenia. Pozdrawiam
motylek1234
Strasznie się boje
Bafinka
chciejka testuję i już się boję.. pewnie spać nie będę mogła w nocy.. głupia jestem wiem.... z jednej str myślę że się udało a z drugiej str że to nie możliwe a jak tak to już wyobraźnia płata figle że będzie źle.... ty się kobieto kuruj puki możesz bo już niedługo antybiotyków nie będziesz mogła brać fajnie by było razem przejść przez ciążę. tak jak dziewczyny miały że porównywały objawy itp...
lux kochana a może to że nie masz standardowych objawów po owulacji to dobry znak???
rozmaryn a jak ty po tym plamieniu?? skończyło się już zamierzasz testować??
lux kochana a może to że nie masz standardowych objawów po owulacji to dobry znak???
rozmaryn a jak ty po tym plamieniu?? skończyło się już zamierzasz testować??
Bafinka
motylku wiem jak ci jest ciężko ale nie nastawiaj się ze musisz od razu zajść znowu daj sobie czas i na żałobę i na zebranie sił potrzebnych do walki.. a my tu jesteśmy z tobą
chciejka32
Lux a wiesz, ja też nic nie czuje. .Na nic się nie nastawiam.
Bafinko nawet nie wiesz jak Ci kibicuje. Czekam na wiadomości
Bafinko nawet nie wiesz jak Ci kibicuje. Czekam na wiadomości
Strasznie się boje
Nie ma czego wszystko będzie dobrze. Głowa do góry
reklama
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Bafinko trzymam kciuki za twoje testowanie. Co do plamień to w sumie już nie mam ale pojawiły się takie dziwne białe upławy które czasami mają takie grudki i zastanawiam się czy to nie czasami jakaś infekcja i stąd te plemienia. Tylko rodzi się pytanie skąd infekcja przecież o higienę dbam i sex uprawiam tylko z mężem... Dziwne