reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Bafinko trzymam kciuki! Oby były 2 krechy! Ja testuje za 5 - 7 dni . Dziś pierwszy dzień od owu nie boli mnie głowa i jajniki.

Rozmaryn może gdzieś siusiu robiłaś w miejscu publicznym? albo się przeziebiłaś? organizm mógł sie też wyjałowić....

reklama
chciejka testuję i już się boję.. pewnie spać nie będę mogła w nocy.. głupia jestem wiem.... z jednej str myślę że się udało a z drugiej str że to nie możliwe a jak tak to już wyobraźnia płata figle że będzie źle.... ty się kobieto kuruj puki możesz bo już niedługo antybiotyków nie będziesz mogła brać:) fajnie by było razem przejść przez ciążę. tak jak dziewczyny miały że porównywały objawy itp...

lux kochana a może to że nie masz standardowych objawów po owulacji to dobry znak???:)
rozmaryn a jak ty po tym plamieniu?? skończyło się już zamierzasz testować??
no ja na to licze,tyle co piersi sa takie ciezkie jak stanik zdejme i bardzo pelne sa

dziewczyny.....beta z pon 61,5, dzis 242,9:))) zalaczam fote, jestem jeszcze przed terminem @, trzymajcie za mnie kciuki posze!!!! Rok temu 8 marca zrobilam test i byl pozytyw ale w kwietniu sie nie udalo.... i rowniutko rok pozniej znow pozytyw!!!!
ImageUploadedByForum BabyBoom1457555045.821732.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1457555045.821732.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1457555045.821732.jpg
    216,1 KB · Wyświetleń: 249
reklama
Mugduch gratulacje :) piekna kreseczka ;)
Bafinko kciuki za testowanie :)

I ja będę w tym miesiacu testowac. Podzialalismy w tym miesiacu. W 12 dc u teraz 15 i 16. Od 15 ładny sluz ból brzucha jak na owu wiec mam cicha nadzieję. W swieta jak nie przyjdzie @ to kupie tescika. Poprosze o kciuki dziewczyny :)

Do góry