reklama
Marcepanek
Fanka BB :)
Bafinko nie takich wieści sie spodziewałam wchodząc tu
Kochana duzo siły i walcz o ile dasz rade.
Kamkaz jak sie czujesz? Wszystko w porządku ?
Chciejka tez miałam takie mysli jak Ty ,ze dość mam starań i co gorsza ewentualnej straty jakby sie znow udało.
Jak wiesz teraz nosze pod serduchem małe szczescie
(Natana o ile nie zmieni nam sie wizja ) Jest cholernie trudno plamienia ,skurcze ,skrócona szyjka ,a mimo to dalej walczę. Tym cudem ponad 25tyg za nami. Ty też musisz w to wierzyć ,że w końcu sie uda. Bo gdyby nie to ,szczerze bym zwariowała.
Ania2611 duży juz Twoj synek
Bedzie miał imiennika
Rozmaryn a co u Ciebie kochana ? Jak zdrowie?
Happy79 gratulacje i stety niestety ,ale strach i to ciagle sprawdzanie jest normalny. Kazdy bol przywołuje zle wspomnienia ,ale na początku te bóle sa tez po prostu normalne.
Migduch && za ciaze z tego pięknego ciałka żółtego
Izka87 za córcię niech szybko nabiera sił.
No i gratulacje oczywiście
U mnie nic specjalnego ,całkowity nakaz leżenia. Ciagle skurcze i krótka szyjka. Jestem tez po pierwszej dawce na rozwoj płuc dla synka. Generalnie jest cieżko ,ale jak już wspomniałam WALCZĘ. Teraz byle mały chciał chociaż do grudnia posiedzieć.
[*] za wszystkie nasze aniołki.
Pozdrawiam kochane i przepraszam ,ze mnie tak mało. Szczerze nie chce nikogo dodatkowo dobijać moim humorem. Ktory niestety ostatnio w kiepskiej formie.
Bo co mam powiedzieć ? Tak cholernie sie boje Dzis 25+5 ,a ten łobuz pcha sie na swiat
Kochana duzo siły i walcz o ile dasz rade.
Kamkaz jak sie czujesz? Wszystko w porządku ?
Chciejka tez miałam takie mysli jak Ty ,ze dość mam starań i co gorsza ewentualnej straty jakby sie znow udało.
Jak wiesz teraz nosze pod serduchem małe szczescie
(Natana o ile nie zmieni nam sie wizja ) Jest cholernie trudno plamienia ,skurcze ,skrócona szyjka ,a mimo to dalej walczę. Tym cudem ponad 25tyg za nami. Ty też musisz w to wierzyć ,że w końcu sie uda. Bo gdyby nie to ,szczerze bym zwariowała.
Ania2611 duży juz Twoj synek
Bedzie miał imiennika
Rozmaryn a co u Ciebie kochana ? Jak zdrowie?
Happy79 gratulacje i stety niestety ,ale strach i to ciagle sprawdzanie jest normalny. Kazdy bol przywołuje zle wspomnienia ,ale na początku te bóle sa tez po prostu normalne.
Migduch && za ciaze z tego pięknego ciałka żółtego
Izka87 za córcię niech szybko nabiera sił.
No i gratulacje oczywiście
U mnie nic specjalnego ,całkowity nakaz leżenia. Ciagle skurcze i krótka szyjka. Jestem tez po pierwszej dawce na rozwoj płuc dla synka. Generalnie jest cieżko ,ale jak już wspomniałam WALCZĘ. Teraz byle mały chciał chociaż do grudnia posiedzieć.
[*] za wszystkie nasze aniołki.
Pozdrawiam kochane i przepraszam ,ze mnie tak mało. Szczerze nie chce nikogo dodatkowo dobijać moim humorem. Ktory niestety ostatnio w kiepskiej formie.
Bo co mam powiedzieć ? Tak cholernie sie boje Dzis 25+5 ,a ten łobuz pcha sie na swiat
kamkaz
Marcepanku nie chcecie założyć pessara na szyjkę? Mnie też skurcze męczyły w 20 tc no i szyjka szybko się skracała i już robiła się się rozwarcie. Założyła mi lekarka w gabinecie i skurcze póki co się wyciszyły i szyjka trzyma. Może spróbuj porozmawiać z lekarzem bo wg mnie warto
kamkaz
Dla Aniołków (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Dziś jest święto naszych Aniołków. W niebie pewnie robią imprezkę i na nas patrzą
mania2401
Witam dziewczyny,
jeszcze 2 tygodnie temu nie myślałam, że będę pisać na tym wątku...
niestety stało się tak, że straciliśmy swoje maleństwo.
w końcu znalazłam cudowną Panią ginekolog, która chce mi pomoc.
Jestem po I poronieniu, nie mamy jeszcze dzieci. Jestem po ciężkiej zakrzepicy, która utrudnia mi zajście w ciąże.
Okazało się, że mam czynnik genetyczny V-leiden i to on sprawia, że dzieje się tak jak się dzieje, czyli ciąża nie rozwija się i kończy się poronieniem.
Ma któraś takiego pecha i jest w raz ze mną w tym 5% ludzi, którzy mają ten pier**ny czynnik?
Jedno mnie pociesza, to to że Pani ginekolog powiedziała, że jestem dla niej ogromnym wyzwaniem i czeka nas dużo pracy,
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo ciepło....
jeszcze 2 tygodnie temu nie myślałam, że będę pisać na tym wątku...
niestety stało się tak, że straciliśmy swoje maleństwo.
w końcu znalazłam cudowną Panią ginekolog, która chce mi pomoc.
Jestem po I poronieniu, nie mamy jeszcze dzieci. Jestem po ciężkiej zakrzepicy, która utrudnia mi zajście w ciąże.
Okazało się, że mam czynnik genetyczny V-leiden i to on sprawia, że dzieje się tak jak się dzieje, czyli ciąża nie rozwija się i kończy się poronieniem.
Ma któraś takiego pecha i jest w raz ze mną w tym 5% ludzi, którzy mają ten pier**ny czynnik?
Jedno mnie pociesza, to to że Pani ginekolog powiedziała, że jestem dla niej ogromnym wyzwaniem i czeka nas dużo pracy,
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo ciepło....
kamkaz
Mania2401 przykro mi że i Ciebie musiało to spotkać. Witaj u nas na wątku. Jak możesz to napisz nam kilka słów o sobie.
Nie trać nadziei bo ja też byłam swego czasu "przypadek beznadziejny" wg mojego poprzedniego lekarza a hednak nie do końca miał rację. Super że znalazłaś fajnego lekarza. To jest podstawa sukcesu. Życzę Ci abyś nie musiała długo czekać na ten Mały -Wielki Cud.
Nie trać nadziei bo ja też byłam swego czasu "przypadek beznadziejny" wg mojego poprzedniego lekarza a hednak nie do końca miał rację. Super że znalazłaś fajnego lekarza. To jest podstawa sukcesu. Życzę Ci abyś nie musiała długo czekać na ten Mały -Wielki Cud.
Bafinka
monia witaj przykro mi z powodu twojej straty ja też teraz straciłam kruszynkę pewnie będziemy musiały razem odczekać te trzy miesiące a potem wracamy do walki? pocieszające w twoim wypadku jest to że wiesz z czym walczysz ja straciłam 3 maleństwa i nie znam przyczyny.. dopiero teraz robie badania.. poprzedni lekarz mnie olał.. ale teraz w środę byłam u nowej ginekolożki i wydaje się świetna i rzeczowa więc mam nadzieję ze na początku tego roku znów zacznie się coś dziać.. napisz o sobie coś więcej. Długo się staraliście?który to był tydzień ciąży czy robiłaś już badania??
Bafinka
zobaczcie co kolezanka udostępniła na fb.. cały czas zewsząt bombardują mnie takie treści... jak tu nie płakać... https://www.facebook.com/TheMotherish/videos/892764090769314/
reklama
zlapalo mnie za serce bradzooozobaczcie co kolezanka udostępniła na fb.. cały czas zewsząt bombardują mnie takie treści... jak tu nie płakać... https://www.facebook.com/TheMotherish/videos/892764090769314/