reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

a ja proszę o pomoc w zupełnie innej sprawie... kobietki które ostatnio dodawały suwaczek albo opis przy suwaczku jak to zrobiłyście?:sorry: ja wcześniej nie miałam problemu a teraz chciałam uaktualnić i cały czas błąd mi wyskakuje.. nawet wątek jest w tym kierunku.. wszystko robię tak jak piszą a i tak coś nie tak:crazy:
zrz6cbxmmpwe65o2.png
format jest dobry więc o co chodzi???

reklama
to masz bardzo fajną pracę jak taki lajcik:)

a ja siedzę w domu z wyrzutami sumienia .. ja na L4 siedzę a mój Ł na dodatkowej fusze od 6 do 16 wpadnie coś zjeść i na nockę do pracy.. od 18-6 a z Orlenu znowu na fuchę... i dopiero po 16 odpocznie.. ale uparł się że on zorganizuje pieniądze na badania... :szok:

Bafinka, czasem nie ma wyjścia. Lepiej żeby facet zasuwał bo nie da się pracować po naście godzin i dzieci rodzić, wiem to po sobie. Trzymam kciuki nieustająco &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Bafinka jak bedziesz robiła badania to zrób też na poziom witaminy b,już to kiedyś pisałam i sie powtarzam ale dla mnie wit.b w ciąży to zbawienie bo tylko to brałam w pierwszym trymestrze i kwas 5mg,dzieki temu (najprawdopodobniej) mam dziś synka........a wcześniej straciłam 4 aniołki.

reklama
ania już dopisuje do listy:) mam nadzieje że ta ginekolożka mnie nie wygoni:) niech powie co warto zbadać i w jakiej kolejności a ja się dostosuję:) już się nie mogę doczekać tej środy... poza tym cały czas plamie już od 4 dni upławy mam koloru toffi(przepraszam że tak wprost) i wydaje mi się że to jest zły znak.. pewnie jakaś infekcja...:crazy: choć nic mnie nie boli to trudno powiedzieć... a jak twój skarb??

kamkaz jak tam twój cukier?? który ty już tydzień?

Do góry