reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Anncka, Bafinka gratuluje!!

Gosiak Tobie tez!! ♡♥

A moj brzuch nadal na wydaniu. Ktoś testuje? Bo ja juz 3 dzien po terminie. Dzis jade do szpitala o 15. Zobaczymy jak sie ma Lena, bo od 36 tygodnia mam juz lozysko 3 stopnia i liczne zwapnienia. Mała bardzo malo sie ruszala, ale od wczoraj dokazuje jak nie ona. Chcialabym miec ja juz na rekach a nie wiecznie o cos sie martwic.

reklama
Sisiq to już godziny dzielą Was od uścisku! Ślij tu proszę ciążowe fluidy bo jak ma nam, nielicznym staraczkom tutaj, się udać????

annacka super:) będziemy razem chodzić z brzuszkami i wymieniać doświadczenia:) gratuluję:)

kamkaz ja właśnie jak miałam te skurcze braxtona to mi brzuch twardniał cały.. ważne żeby nie były regularne.. kamkaz zdjęcia 3D są super:) ja mam nawet oprawione w ramkę bo takie wyraźne:)

chciejka i podjełaś jakąś decyzję w sprawie badań??

ewiku jak twoje nastawienie?? wiesz że ja cały czas za ciebie kciuki trzymam:)

magda uk gdzie zniknęłaś???

a ja dzis umówiłam sie na NFZ do gina i wizytę mam w poniedziałek więc zobaczę czy już pęcherzyk będzie:) poproszę o skierowanie na betę.. ciekawa jestem czy mi da.. prosiła któraś o takie badanie na NFZ??

ogólnie nie mam objawów ciążowych i oczywiście się martwie.. podbrzusze tylko co jakiś czas zaboli piersi sie nie zmieniły... mdłości nie mam.. jedyne co to jestem bez sił i mam straszne zawroty głowy... wam też się aż czarno przed oczami robiło??

Bafinka niestety takie objawy jak zawroty głowy czy osłabienie organizmu to też często objaw ciążowy. Dodam że ja nie miałam żadnych objawów ciążowych.
Jeśli chodzi o skierowanie na betę to u mnie w przychodni żaden lekarz nie wydaje skierowania. Jedynym przypadkiem jest skierowanie na badanie pappa bodajrze. Chodzi konkretnie o to badanie które robi się gdzieś ok 12 tyg żeby sprawdzić czy dziecko nie jest chore. Nie znam się dokładnie na tych wszystkich badaniach i nie wiem jak to badanie konkretnie się nazywa. Ale wiem że takie jest

Sysig daj znać jak sytuacja.

Bafinko, skierowania nikt mi nie dał na betę, jedynie sami w szpitalu robili. .co do badań to chyba dam sobie na luz, nawet ze względu na kase. .

Jadę dziś do mojego ordynatora na prywatną wizytę, bo od kilku dni bardzo bolą mnie jajniki i plecy, myślałam, że to owulacja, ale coś za długo to boli. Stawiam na torbiele. .Wizyta za godzinę.

reklama
Do góry