reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Bafinka to normalne że jeszcze nic nie widać. Grunt że masz zwolnienie i spokojnie możesz posiedzieć w domu. Bierz ładnie luteinę oszczędzaj się i głowa do góry. Na następnej wizycie wszystko będzie jasne
chciejka32
Bafinko gratuluję.beta cudna, nic nie widać bo do 1000 musi urosnąć. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Oszczędzaj się. .Cieszę się razem z tobą.
Cudne wiadomości Bafinko po takie właśnie chcę tu zaglądać. Beta piękna, gratulacje!! no nie będzie łatwo wytrwać tyle czasu ale dobrze, że masz l4 i luteine. Spokojnie, bez nerwów i ten czas zleci pod koniec tygodnia pewnie było by już na usg coś widać ale nie ma co męczyć fasolki. A jak się czujesz?fizycznie i psychicznie? Mam nadzieję że ok.
Kamkaz, no tekst babci mocny. Nie wiem jak kobieta może powiedzieć coś takiego drugiej kobiecie.
Kamkaz, no tekst babci mocny. Nie wiem jak kobieta może powiedzieć coś takiego drugiej kobiecie.
goosiak16
Zaangażowana w BB
Bafinko gratulacje !! Oficjalnie przejelas brzuszek Marcelka życzę Ci bezproblemowej ciąży jak moja !
kamkaz
Zapisałam się na usg połówkowe 3D. Wizytę mam 1 września. A 2 września wizyta u mojej pani doktor. Też mam koniec zwolnienia więc będę musia£a przedłużyć. Wczoraj podsłuchałam bicie serduszka mojego szkraba a dziś tylko pukanie w brzuszku.
ania_kropla
Bafinka gratulacje!!!! Trudno będzie się nie denerwować, ale w końcu tego same chcemy... Zostaje się cieszyć i pozytywnie myśleć...
kamkaz
Anncka super. Pocichutku już gratuluję i bardzo mocno za Was trzymam kciuki
reklama