reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Bafinka no jak wytrwasz?? cała w skowronkach wytrwasz, szczęśliwa i pełna nadziei :) mam nadzieję że ta Twoja ciąża będzie tak nudna że będziesz nam tu narzekać na brak zajęcia ;)

reklama
Cudne wiadomości Bafinko ;) po takie właśnie chcę tu zaglądać. Beta piękna, gratulacje!! :D no nie będzie łatwo wytrwać tyle czasu ale dobrze, że masz l4 i luteine. Spokojnie, bez nerwów i ten czas zleci :) pod koniec tygodnia pewnie było by już na usg coś widać ale nie ma co męczyć fasolki. A jak się czujesz?fizycznie i psychicznie? Mam nadzieję że ok.

Kamkaz, no tekst babci mocny. Nie wiem jak kobieta może powiedzieć coś takiego drugiej kobiecie.

Zapisałam się na usg połówkowe 3D. Wizytę mam 1 września. A 2 września wizyta u mojej pani doktor. Też mam koniec zwolnienia więc będę musia£a przedłużyć. Wczoraj podsłuchałam bicie serduszka mojego szkraba a dziś tylko pukanie w brzuszku.

Bafinka gratulacje!!!
Nieśmiało powiem ze ja też prawdopodobnie dołączyłam do grona zaciazonych... :)
Wczoraj był cień cienia na teście, dzisiaj widać już lepiej. Ale to dopiero 26 dc... Proszę o kciuki :)

Załączniki

• 1440488579047.jpg
    1440488579047.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry