reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

hej dziewczyny

Ania &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mam nadzieję że już jesteście po i nie możecie się od siebie odkleić ;)

Doris, bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana :*

Magda, odezwij się jak po tych konsultacjach. o ile dobrze pamiętam to były wczoraj.

oczywiście &&&&&&& za nasze płodne staraczki :D podobno co drugi dzień są najlepsze wyniki.

reklama
DDzień dobry.
Aniu jak u ciebie? Czekamy na wiadomości. .

Bafinko podobno co 2 dzień jest najlepiej, bo plemniki mają czas na zregenerowanie a w środku i tak żyją chyba 48 godz..ale działaj, lepiej więcej niż za mało. ..

Dziewczyny tak jak pisałam, dostałam 1 @ , ale tak ze mnie leci jak nigdy dotąd w życiu. Zazwyczaj noszę podpaski, ale to chwila jak była pełna, więc zakładam tampony te największe i tez po 1,5 godz juz mi przecieka. .w nocy poszły chyba 4 i 2 podpaski. Przepraszam że tak posadnie, ale nie wiem czy to jest normalne , bo po pierwszym poronieniu tak nie miałam, a też byłam po zabiegu. .

Ja tak miałam. Pierwsza @ po była właśnie tak samo obfita jak u Ciebie. Potem już normalnie.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Chciejka32 u mnie pierwszy okres po porodzie był tragiczny. 3 dni leciało ze mnie ciurkiem. W pracy tampon z podpaską wystarczał max na pół godziny. Nawet dzwoniłam do swojej lekarki czy jest to możliwe. Ona kazała poczekać i jeśli na 4 dzień będzie nadal taki obfity to kazała przyjść do niej ale już później było lepiej. Kolejne już były normalne

Natanek ur.06.08.2015 godz.16.07 SN

Jestem przeszczęśliwa:-D

20150807_125042.jpg

Załączniki

• 20150807_125042.jpg
    20150807_125042.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 126
reklama
Ania2611 GRATULUJĘ!!!! Piękny chłopczyk

Rurka....Nic ciekawego u mnie, dół totalny, dziś dostałam spóźniona @ a właściwie dopiero się rozkręca.
Postanowiłam zbadać w przyszłym cyklu jeszcze estradiol, Lh i fsh ale nie wiem czy jest sens, bo nie mam już sił

Do góry