reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

hej! pamietacie mnie jeszcze ? :zawstydzona/y::happy:
tak cos mnie tknęło ... zaglądam tu do was i szok!!! dziewczyny wy juz na rozsypce!!! sysiq, martoocha, natka, ania .... ależ ten czas zleciał!!!!! a jak daaaawno mnie tu nie było!!! aż wstyd :sorry:

u mnie cała ferajna śpi w najlepsze więc mam czas dla siebie :) i się nim delektuję :)

reklama
O moje dziołchy :-D

Załączniki

• 1437287490070.jpg
    1437287490070.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 62
  • 1437287537209.jpg
    1437287537209.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 65
Ej no, Wy mnie nie straszcie że tylko te bóle pleców mogą poród oznaczać ;-) ania to koleżanka miała super poród :-) nic tylko zazdrościć!

Ania_kropla mój też taki kanciasty właśnie ale to od ułożenia małej bo się chyba ledwo mieści w tym moim nie za dużym brzuszku :-)
co do Sroki to ja też przeglądałam jej bloga zanim zrobiłam kosmetyczne zakupy :-)

Rurka heeej :-) ale dawno Cię u nas nie było :-):-) i mała już 4 miesiące! Szok jak ten czas leci :tak: śliczne te Wasze dziewczyny :tak::tak: wszystko u Was dobrze?

Kamkaz 13tygodni u mnie ,a dokładniej to 13 i 1. Ruchy czuje od kilku dni :) dokładnie w miejscu gdzie na USG złapała lekarka. Jakbym miała opisać położenie to tuż na lini majtek :D czyli delikatnie powyżej wzgórka łonowego. Właśnie bąbel mi daje dokładnie znać gdzie :)

Rurka super dziewczyny. Starsza to już duża piekna panna :)

Dzien sie piękny robi ,a tu siły brak...

Marcepanek, z tym wózkiem to niestety trzeba pojeździć i pooglądać na żywo. Mój L też wysoki (1,90m) a ja przeciętna (1,65m). Większość wózków ma fajną regulacje rączki ale i tak trzeba uważać. jak oglądaliśmy chyba jakiegoś bebetto to było tak że rączka się fajnie podniosła ale jak L chciał się przejechać to okazało się że jest za krótka i L nie mógł normalnych kroków zrobić bo kopał wózek.

Rurka, córki super :) jak ten czas leci!

reklama
Do góry