reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

hej! pamietacie mnie jeszcze ? :zawstydzona/y::happy:
tak cos mnie tknęło ... zaglądam tu do was i szok!!! dziewczyny wy juz na rozsypce!!! sysiq, martoocha, natka, ania .... ależ ten czas zleciał!!!!! a jak daaaawno mnie tu nie było!!! aż wstyd :sorry:

u mnie cała ferajna śpi w najlepsze więc mam czas dla siebie :) i się nim delektuję :)

reklama
O moje dziołchy :-D

Załączniki

• 1437287490070.jpg
    1437287490070.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 59
  • 1437287537209.jpg
    1437287537209.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 62
Ej no, Wy mnie nie straszcie że tylko te bóle pleców mogą poród oznaczać ;-) ania to koleżanka miała super poród :-) nic tylko zazdrościć!

Ania_kropla mój też taki kanciasty właśnie ale to od ułożenia małej bo się chyba ledwo mieści w tym moim nie za dużym brzuszku :-)
co do Sroki to ja też przeglądałam jej bloga zanim zrobiłam kosmetyczne zakupy :-)

Rurka heeej :-) ale dawno Cię u nas nie było :-):-) i mała już 4 miesiące! Szok jak ten czas leci :tak: śliczne te Wasze dziewczyny :tak::tak: wszystko u Was dobrze?

Kamkaz 13tygodni u mnie ,a dokładniej to 13 i 1. Ruchy czuje od kilku dni :) dokładnie w miejscu gdzie na USG złapała lekarka. Jakbym miała opisać położenie to tuż na lini majtek :D czyli delikatnie powyżej wzgórka łonowego. Właśnie bąbel mi daje dokładnie znać gdzie :)

Rurka super dziewczyny. Starsza to już duża piekna panna :)

Dzien sie piękny robi ,a tu siły brak...

Marcepanek, z tym wózkiem to niestety trzeba pojeździć i pooglądać na żywo. Mój L też wysoki (1,90m) a ja przeciętna (1,65m). Większość wózków ma fajną regulacje rączki ale i tak trzeba uważać. jak oglądaliśmy chyba jakiegoś bebetto to było tak że rączka się fajnie podniosła ale jak L chciał się przejechać to okazało się że jest za krótka i L nie mógł normalnych kroków zrobić bo kopał wózek.

Rurka, córki super :) jak ten czas leci!

reklama
Do góry