reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Duda przesylam
[*] dla coreczki i taty. Przytulam Cie.

Aniu, no no jak to szybko zlecialo!

Ewiku cudowne wiadomosci! Mam nadzieje, ze sie uda juz w lipcu. Bede mocno trzymać kciuki i wspomnę o Tobie w mojej Nowennie Pompejanskiej.

Kamkaz az łez i pachńij, lozysko sie jeszcze podniesie. Uważajcie na siebie.

reklama
z tym usg po 30 tygodniu to różnie bywa. Ja miałam robione dzień przed porodem i mały był już bardzo nisko, pani doktor powiedziała że będzie taki standard 3500 a wyszedł mi 4600więc albo przytył kilo przez noc albo te pomiary były na oko (bo nikt się nie spodziewał takiego kolosa zwłaszcza że ja do wielkich nie należę a w ciąży tylko brzuszek miałam duży) pod koniec tak po 35tc miałam tylko ktg 2-3 razy w tygodniu i nawet wolałam to niż usg

a ja się trochę stresuje bo mamy jutro zabieg małego pod pełną narkozą, wiem że będzie ok ale obawy są

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)
U mnie o niebo lepiej. Wkładka spokojnie wystarczy bo leci baardzo mało. Mam nadzieję że, to już się skończy.
Niestety mam kolejny problem. Miałam mieć pobierany wymaz żeby sprawdzić czy wyeliminowaliśmy bakterię ale niestety. A od wczoraj mnie wszystko swędzi i piecze że chyba zwariuje. Zawsze po bakteriach miałam grzyby więc kto wie czy i teraz nie ma. Muszę napisać do lekarki czy jest coś co mógłby mi mąż w aptece kupić.

Ania z tym usg to u nas też różnie bywa na końcówce ciąży, zależy od lekarza. Mi w sumie robi na każdej wizycie ale to dlatego, że wcześniej miałam przez pewien czas problem z małą ilością wód i teraz głównie właśnie dla sprawdzenia ich poziomu mi robi. No i dla wagi oczywiście, ale skoro teraz już się nie da zbytnio zmierzyć to wyszło w sumie, że głównie dla ilości wód :)
a ja uważam, podobnie jak Magda, że dobra położna "wymaca" prawdopodobną wagę dziecka :)

rozmaryn może miałaś taką sytuację jak ja - skoro mały był już tak nisko to lekarz mógł nie zmierzyć całego wymiaru dwuciemieniowego bo się nie dało tego wychwycić przez usg i stąd takie zaniżenie wagi.
trzymamy kciuki za zabieg synka &&&

kamkaz super, że krwawienie zanika, to bardzo dobry znak. ale Ty masz problemów z tymi infekcjami.. mam nadzieję, że szybko uda się to dziadostwo zaleczyć.

Kamkaz jaka ulga, że jest lepiej ...

Duda- myślami jestem z tobą, to musi być bardzo ciężki dzień dla ciebie. ..

Pozdrawiam kobitki. ..

Kamkaz, dobrze, że już lepiej, trzymam &&&&&&&&&&&&& :)
Duda, przykro mi (*) dla Taty i Córeczki, trzymaj się.
Ewik, super wieści, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&
Rozmaryn, powodzenia, też trzymam &&&&&&& żeby wszystko poszło dobrze.
Aniu, no to czekamy na Twoje maleństwo, powodzenia :*
Magda, udało Ci się dzisiaj zrobić te badania? trzymam mocno &&& &&& za dobre wyniki :*
A u mnie po staremu, ostatnio ciągle mnie boli głowa, czasem brzuch pobolewa, w piątek mam wizytę i trochę się boję :(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już mam czysto. Ani jednej plamki. Ale oczywiście cały czas się oszczędzam i leżę grzecznie

Rozmaryn jak tam synuś po zabiegu? Daj znać w wolnej chwili

Marcepanek jak u Ciebie?

Do góry