reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Ewik to super wiadomości, super wyniki...tylko się cieszyć, będzie dobrze. .informuj nas na bieżąco. .

Kamkaz mój Boże ty też nie masz łatwo. .daj znać po wizycie trzymam kciuki. ..

Colly u mnie dobrze, organizm chyba doszedł do siebie, nic mnie nie boli. Nawet wróciliśmy do współżycia, oczywiście uważając. Ale powiem Ci, że mam mega parcie na kolejną ciążę, nie chce robić przerwy większej niż trzeba. ..ale wiem, że dobrze byłoby zrobić te badania. Muszę się wybrać do gina. .

Bafinko trzymam kciuki. ..

reklama
Ewik nareszcie widać uśmiech u Ciebie,trzymam kciuki ooooogromnie&&&&&&:-)

Kamkaz co sie dzieje,oby to nic poważnego....czekamy na wieści

Duda ja Ci pamietam,odzywałaś sie już jakiś czas temu....oj to takie niesprawiedliwe.....jesteś bardzo dzielna...odnalazłaś nadzieję,życzę Ci oby już niedługo zaświciło dla Was słonko...bo już dosyć cierpienia.

Dziewczyny jak tak czytam posty skierowane do mnie,że ja już n porodówkę niedługo sie wybieram to nie wierze..........ale dzieje sie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Właśnie wróciłam. Niestety krwawie coraz mocniej. Wkładka już nie pomaga. Musi być duża podpaska. Niby z dzieckiem wszystko ok. Serce bije, ruszało się i to dużo. Ale na tym koniec dobrych wieści. Łożysko bardzo nisko ułożone i chyba na przedniej ścianie (jeśli dobrze zrozumiałam) i prawdopodobnie stąd jest to krwawienie. Oprócz tego skraca mi się szyjka więc leżenie,leżenie i jeszcze raz leżenie. Dostałam skierowanie do szpitala gdyby zaczął się krwotok lub silne krwawienie. Dostałam leki i dalsze zwolnienie. Przed lekarzem pojechałam do szpitala na progesteron. Wynik będzie po 14 więc mąż wróci z pracy to leci po wynik. Gdyby okazało się że mocno spadło to jutro muszę wysłać mamę po receptę do lekarki. Teraz jem śniadanie i biorę leki, wszystko na leżąco.

Kamkaz serduszko nasze, współczuję tego strachu, ale najważniejsze, że dzidzia ma się dobrze. .Lez odpoczywaj. .robiłaś więcej w ostatnim czasie? Może dlatego te krwawienia. .

Kamkaz ważne,że z dzidzią wszysko ok,oby krwawienie szybko ustało....ojejku..wiem co to za stres,leż kochana jak najwiecej,buziaki

Chciejka,tak jestem juz spakowana,mam małą torbe w sumie tylko moje koszule do i ciuszki Małego,miałam dylemat w co go ubrać poraz pierwszy:-D które ubranko zabrać:-D,a myśl o porodzie...hmmm bardziej sie ciesze i nie moge sie już doczekac niż czegoś obawiam...dam radę:tak:
Bardziej zastanawiam sie jak poradze sobie pierwsze 2,3 dni:szok: ale myśle że będzie dobrze...tak długo czekaliśmy,mój mąż też cały w skowronkach:-D no i on chyba bardziej sie denerwuje:-D

Kamkaz masz dobrą panią dr, gdyby już było źle to bezpośrednio wysłała by cię do szpitala. .Lez, pisz z nami i staraj się nie denerwować. .

reklama
Kamkaz czytam o łożysku i jest jeszcze szansa na to że się podniesie .I rzeczywiście występują krwawienia. Nic w domu nie rób, tylko odpoczywaj. .

Aniu ja też nie mogłam się doczekać porodu, z rozwarciem na 3,5 cm chodziłam od 6 miesiąca. Urodziłam w 38 tyg, bolało jak diabli, ale super to wspominam razem z mężem. .

Do góry