reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja niestety jestem ekspertem co do CP.. beta w pierwszej fazie rosła ponad 100%…potem coraz mniej..na USG widać było niby tyci pęcherzyk w macicy..Gdyby nie mój upór i nacisk na kolejne badania skończyłabym bez jajowodu.
Tuż przed zabiegiem betę miałam 3000 i po 2 dniach urosła do ok.4500..po otrzymaniu wyniku natychmiast wylądowałam na bloku.
Twoja wartość jest bardzo niska-ale zawsze trzeba monitorować takie rzeczy..

Ostatnia edycja:
Dzięki za odpowiedź
Bafinko mi na ból pomaga nospa, wczoraj bolała mnie tylko jedna strona a dziś boli cały brzuch, plecy, i biodra jak normalnie przy okresie o krwawienie też takie.
Myślicie że jak odstawię luteinę będzie lepiej?

reklama
Co niektóre pewnie szykują się na porodówkę :) ehh jak ja już bym chciała być przy końcówce ciąży.... Im bliżej tego 18-19 tyg tym jestem bardziej znerwicowana i oczywiście doszukuję się znów podobnych objawów. Ja chyba oszaleję...
W czwartek mam wizytę i mega cholernie się boję.
Biorę teraz globulki z antybiotykiem które były robione w aptece i zwiększyła mi się wydzielinka. No a ja oczywiście już schizuję że to sączą się wody. Ja już chyba do głowy dostaję...

Do góry