reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie ja juz na oddziale czekam na badanie i histero. Jedt szansa na wyjście dzisiaj ale to się okaże
Rozmaryn zaciskam kciuki

reklama
Cześć dziewczyny.

Rozmaryn czekamy na wieści jak beta i co tam na wizycie. I oczywiście trzymamy kciuki!

Bluecaat ja się zgadzam z dziewczynami, mój ma tak samo-jak wprost nie powiem to nie zrobi. I to nie dlatego, że mu się nie chce czy coś (choć czasem i to się zdarzy oczywiście ;-)), ale bardziej chodzi o to, że on potrafi być w szoku, że daną rzecz trzeba zrobić jak mu np. powiem: zrób to czy tamto.

Bafinka no tak, teraz ten najgorszy czas-czekanie ;-) ale i to trzeba przeżyć! Trzymam kciuki za Was :-)

martaha myślami jestem z tobą. .

Bafinko moja kochana, ja pójdę chyba za 2 tyg jak mój dr wróci z urlopu, postaram się o jakieś skierowanie na badania z nfz, a jeżeli się nie uda to chyba pojadę do Gdańska do tego co sam mówił o badaniach. ..chociaż powiem wam, że nie mam parcia na te badania. Jeszcze raz spróbowała bym zajść, ale może warto je zrobić. .Tylko ten czas i kasa. ..
Bafinko wierze, że razem będziemy chodziły w ciąży:)

ech z tymi facetami to tak, że faktycznie się nie domyślą ale ja już przestałam czekać tylko mówię odrazu czego oczekuje i jest dobrze. czasami sam ma do mnie pretensje, że się czegoś nie domyślam ale to mu mówię, że skoro on się nie domyśla to ja też nie mam zamiaru. i teraz sytuacja jest jasna, każdy mówi wprost o co mu chodzi, nikt nie musi się niczego domyślać.

Rozmaryn, Martaha &&&&&&&&&&&

Byłam dzisiaj na becie, wyniki będą po południu. Wizyty nie mam na konkretną godzinę bo idę do mojego lekarza do szpitala na dyżur. Krwawienie już minęło ale nie czuję się jakoś specjalnie ciążowo, brzuch też już nie boli. Dzięki za wsparcie :)

Już jestem po histero nic nie wykazała. ,waszystko ok ja po znieczuleniu też super już ganiam obiadek wciągnęłam i czekam na lekarza co by mnie puścił do domku
Rozmaryn czekam ns dobre wieści
Chciejka ja żałuję że wcześniej nie przyłożyłam sie do znalezienia przyczyny tzn robiłam na własną rękę a nie po szukałam jakiegoś konkretnego specjalisty. Myślę ze warto. Chociaż efekty dopiero pokażą
Buziaki dla wszystkich

reklama
Dzisiaj betę mam 150 a w poniedziałek miałam 120. Lekarz mówił że trzeba zrobić jeszcze betę w przyszłym tygodniu. Dziewczyny powiedźcie jak to jest z cp też tak beta rośnie dziwnie?

Do góry