reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja niestety jestem ekspertem co do CP.. beta w pierwszej fazie rosła ponad 100%…potem coraz mniej..na USG widać było niby tyci pęcherzyk w macicy..Gdyby nie mój upór i nacisk na kolejne badania skończyłabym bez jajowodu.
Tuż przed zabiegiem betę miałam 3000 i po 2 dniach urosła do ok.4500..po otrzymaniu wyniku natychmiast wylądowałam na bloku.
Twoja wartość jest bardzo niska-ale zawsze trzeba monitorować takie rzeczy..

Ostatnia edycja:
Dzięki za odpowiedź
Bafinko mi na ból pomaga nospa, wczoraj bolała mnie tylko jedna strona a dziś boli cały brzuch, plecy, i biodra jak normalnie przy okresie o krwawienie też takie.
Myślicie że jak odstawię luteinę będzie lepiej?

reklama
Co niektóre pewnie szykują się na porodówkę :) ehh jak ja już bym chciała być przy końcówce ciąży.... Im bliżej tego 18-19 tyg tym jestem bardziej znerwicowana i oczywiście doszukuję się znów podobnych objawów. Ja chyba oszaleję...
W czwartek mam wizytę i mega cholernie się boję.
Biorę teraz globulki z antybiotykiem które były robione w aptece i zwiększyła mi się wydzielinka. No a ja oczywiście już schizuję że to sączą się wody. Ja już chyba do głowy dostaję...

Do góry