Rozmaryn dziewczyny dobrze piszą, trzeba czekać choć to nie jest łatwe. Beta przyrasta a to najważniejsze, w czwartek powtórz i zobaczymy jaki jest przyrost. Ja Ci powiem tak-ja zrobiłam betę w 37dc i była niecałe 14 więc malutko (zresztą pisałam już o tym). Powtórzyłam w 40dc i było niecałe 54 także połowa mniej niż u Ciebie!! Więcej bety nie robiłam, brałam duphaston i czekałam. No i dziś zaczynam 37 tydzień. Także czekaj cierpliwie i trzymam kciuki za pozytywne wieści u Ciebie
krwawienie/plamienie powinno przy luteinie ustać lub znacząco się zmniejszyć. Wierzę, że będzie dobrze :-)
Ewel spokojnie, na regularne ruchy masz jeszcze czas także się nie stresuj
teraz już będą coraz częstsze.
Ania_kropla super, że wszystko dobrze i najważniejsze że dziecko prawidłowo przybiera na wadze :-)
Magda fajnie, że się odezwałaś i mam nadzieję, że szybko będziesz mogła usiąść i odpocząć! Teraz Ci się to bardzo przyda :-)
Martaha fajnie, że tak szybko udało się umówić histeroskopię i mam nadzieję, że wniesie coś do diagnostyki u Ciebie
Joawa ja nie pomogę, kiedy masz wizytę u lekarza?
My dziś jesteśmy po wizycie u położnej, a popołudniu ginekolog. Ciekawe czy coś już się powoli szykuje do rozwiązania...