reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Rozmaryn dajcie sobie troszkę czadu, odpocznijcie i wszystko się ułoży. Nie ma co się nastawiać na negatywne myślenie że już w ciąży nie będziesz i tyle. Czas jest Wam konieczny i dajcie go sobie tyle, ile będziecie potrzebować ale nie przekreślajcie od razu swoich marzeń. I zaglądaj do nas jak tylko będziesz miała ochotę. My zawsze czekamy na Ciebie:)) powodzenia kochana i myślami jestem z Tobą

reklama
Rozmaryn ja też myśle,że czasu potrzebujesz,takie negatywne podejście to zrozumiałe w Twojej obecnej sytuacji,każda z nas miała chwile zwątpienia i rezygnacji.
Zobaczysz ze z czasem zapragniesz znowu spróbować,mam nadzieje ze szybko odzyskasz nadzieje.
Jak bedziesz gotowa to wracaj do nas:tak:

Odebrałam wyniki i wypis. W sobotę było 73 a dziś jest 120. Zgłupiałam już naprawdę i mam dość tej całej sytuacji. Dziewczyny powiedzcie czy przy ciąży urojonej rosłyby hormony?

Rozmaryn nie jestem psychologiem i nie znam się na tych sprawach ale z logicznego punktu widzenia wydaje mi się że w ciąży urojonej możesz sobie wmawiać objawy i wkońcu takie objawy się pojawiają ale nie wydaje mi się abyś mogła uroić sobie wyniki hormonów. Bo wg mnie na hormony nie masz wpływu. Wg mnie ta lekarka w szpitalu miała rację że przepisała duphaston i twierdziła że jest ok.
Przy ciąży pozamacicznej beta jest baardzo wysoka i towarzyszy temu silny ból brzucha. Więc to możesz wg mnie wyeliminować. Wg mnie jest to wczesna ciąża więc ja poszłabym do lekarza. Pokazałabym wypus no i wyniki bety. Zrobi usg przepisze recepte i będzie dobrze. Nie wiem jak Ty ale ja czuję i wierzę że wszystko będzie dobrze. Ggłowa do góry

Rozmaryn no ja serio Ci zaraz nakopie !!! Grrrrr kobieto owu mogła być tydzien później. I z przyrostu ja tu widzę CIAZE !!! Grrrr czy mam tu Tobą potrząsnąć ? Biegiem do gina po tabletki! Endometrium samo z siebie nie zmienia sie od tak. Za to ten drugi doktorek co gadał ze beta nieciążowa to w dupę tez kopa powinien dostać. Ja w 4tyg miałam też koło 70 i ciąża była. Każda beta powyżej 5daje nadzieje. Mdłości dalej masz? Nie plamisz juz ? Tak wiec cos na rzeczy jest. Słuchaj sie tu nas ładnie bo inaczej odnajdziemy Cie i naprostujemy mysli :)
Kobieto && musi być dobrze.

A ja ponarzekam ,że czuje sie fatalnie oO. Wieczny kac takie uczucie ,a tu zero procentów. Mdłości zawroty i inne rewelacje.

Rozmaryn dziewczyny mają rację, można sobie wmówić różne rzeczy, ale kontroli nad hormonami to my juz nie mamy:) .A beta rośnie, więc jak tu nie mieć nadziei? ..idź do swojej gin, lub chociaż zadzwoń. .

Marcepanku upały robią swoje. .

Kamkaz a ty jak się czujesz?

Magda UK szkoda, ze ucieklas. .mogłabyś napisać coś od czasu do czasu. ..

Aniu jak u ciebie?.

Reszta dziewczyn tez pisać, w kupie raźniej. ...jeszcze troszkę i wysyp dzieciaczków będzie:)

Po wizycie jestem u mojego ukochanego giną z 1 ciąży. Nie potwierdził ciąży ale też nie wykluczył dostałam luteinę pod język 3x dziennie i czekamy. W czwartek znowu beta. Krwawię dalej żywą krwią ale niw dużo. Czekamy więc do czwartku

Chciejka upały tez ,ale dzis wyjątkowo zelżyły. Niestety mdłości i wymioty robia swoje ,czuje sie dosłownie chora.

No i ja liczę ,że za jakiś czas dołączysz do wysypu ;) Dobry doktorek jeszcze zeby Cie poprowadził i musi byc wreszcie dobrze. Bo sama patrząc na moja córcię w te cuda wierze. Jej miało nie byc ,ale moj gin w PL stanął na rzęsach i udało się.

reklama
Rozmaryn jeśli nie chcesz słuchać nas to przynajmniej posłuchaj lekarza no.... Na usg ciąży nie widać, a to dlatego że pęcherzyk widać dopiero przy becie ok 1000. Kobieto jest nadzieja to trzeba się jej trzymać. Wystarczy że owulka była późno i wystrczy. Jeżeli się zaraz nie uspokoisz to umówię się z Marcepankiem i my Cię znajdziemy. Ale wtedy nie ręczymy za siebie....... Kobieto nie stresuj się bo Twoje dziecko od samego urodzenia będzie miało nerwice no.......

Do góry