reklama
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Hej dziewczyny ten ostatni tydzień dał mi naprawdę po dupie, czekam- muszę czekać nie mam innego wyjścia ale powiem Wam szczerze że nie wiem jak to będzie dalej z tymi krwawieniami bo jak będą to chyba ciąża nie ma większych szans chyba że się mylę jak tak to mnie poprawicie.
chciejka32
Fanka BB :)
rozmaryn ja wiem jak to czekanie dobija, bo coś tam wiesz, ale nie wiesz nic. .Ale nie mamy na to wpływu, niestety, 2 dni dasz radę. Oszczędzaj się.
Mercepanku a gin nie może czegoś dać na te mdłości?
Bafinko ty dawno nic nie pisałaś. .
Mercepanku a gin nie może czegoś dać na te mdłości?
Bafinko ty dawno nic nie pisałaś. .
Hej dziewczyny, nadrobiłam zaległości.
Rozmaryn przeczytałam Twoją historię z sercem w gardle. Całe szczęście, że poszłaś jednak do ginekologa. O taki cud warto walczyć do końca. Trzymam &&&&&& żeby niedługo było wszystko widać na usg. No i ja bym powtórzyła bete po 48h żeby zobaczyć jak przyrasta.
Marcepanku, niestety te mdłości to chyba trzeba przecierpieć. Podobno herbata z imbirem pomaga ale na mnie nie podziałało.
Ewel co tam u Ciebie?
Magda, jak tam się czujesz, jak dzieci? Mam nadzieję że wszystko ok.
Dziewczyny co z Waszymi suwaczkami? Ja już nie ogarniam która na jakim etapie bo tyle już jest nas w ciąży że aż miło
Dla staraczek fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozmaryn przeczytałam Twoją historię z sercem w gardle. Całe szczęście, że poszłaś jednak do ginekologa. O taki cud warto walczyć do końca. Trzymam &&&&&& żeby niedługo było wszystko widać na usg. No i ja bym powtórzyła bete po 48h żeby zobaczyć jak przyrasta.
Marcepanku, niestety te mdłości to chyba trzeba przecierpieć. Podobno herbata z imbirem pomaga ale na mnie nie podziałało.
Ewel co tam u Ciebie?
Magda, jak tam się czujesz, jak dzieci? Mam nadzieję że wszystko ok.
Dziewczyny co z Waszymi suwaczkami? Ja już nie ogarniam która na jakim etapie bo tyle już jest nas w ciąży że aż miło
Dla staraczek fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Colly dziękuję dobrze calkiem brzuch rośnie mala coraz częściej czuje choć czasami jak nie czuje świruje ale jeszcze musze ciut poczekać na takie regularne ruchy:-)
A Ty jak się masz?
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
A Ty jak się masz?
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
ania_kropla
Fanka BB :)
Rozmaryn trzymam kciuki, żeby było dobrze... Takie chwile zwątpienia są normalne, a potem mijają i znowu myśli o dziecku wracają. Ale tym razem mam nadzieję, ze ty swoje maleństwo masz już pod sercem....
Ja jestem po wizycie. Z dzieckiem wszystko ok. Waży 825 g. No i cukrzyca stwierdzona chociaż test wyszedł tylko delikatnie powyzej norm.
Ja jestem po wizycie. Z dzieckiem wszystko ok. Waży 825 g. No i cukrzyca stwierdzona chociaż test wyszedł tylko delikatnie powyzej norm.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Nie Kochane czytam Was wyrywkowo,ale nie ogarniam wszystkiego Do wakacji mamy jeszcze dwa tygodnie,a końcówka roku strasznie intensywna. Co siade,żeby napisać,to coś przeszkodzi i tak w kółko. Mimo wszystko myślę o Was i wrócę,tylko niech wreszcie siade na tyłku porządnie. Dziękuję za pamięć i zapewniam że nie poszłam sobie nigdzie na stałe ;-)
U mnie też wszystko dobrze. Zaczyna powoli doskwierać kręgosłup i spojenie łonowe ale to raczej nic niezwykłego. Skurcze minęły także wszystko zmierza w dobrą stronę. W piątek idę na usg 3d i już nie mogę sie doczekać
Magda super że się odezwałaś. Czekamy na dłuższą relacje co u Ciebie.
Magda super że się odezwałaś. Czekamy na dłuższą relacje co u Ciebie.
reklama