reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej dziewczyny ten ostatni tydzień dał mi naprawdę po dupie, czekam- muszę czekać nie mam innego wyjścia ale powiem Wam szczerze że nie wiem jak to będzie dalej z tymi krwawieniami bo jak będą to chyba ciąża nie ma większych szans chyba że się mylę jak tak to mnie poprawicie.

rozmaryn ja wiem jak to czekanie dobija, bo coś tam wiesz, ale nie wiesz nic. .Ale nie mamy na to wpływu, niestety, 2 dni dasz radę. Oszczędzaj się.

Mercepanku a gin nie może czegoś dać na te mdłości?

Bafinko ty dawno nic nie pisałaś. .

Hej dziewczyny, nadrobiłam zaległości.

Rozmaryn przeczytałam Twoją historię z sercem w gardle. Całe szczęście, że poszłaś jednak do ginekologa. O taki cud warto walczyć do końca. Trzymam &&&&&& żeby niedługo było wszystko widać na usg. No i ja bym powtórzyła bete po 48h żeby zobaczyć jak przyrasta.

Marcepanku, niestety te mdłości to chyba trzeba przecierpieć. Podobno herbata z imbirem pomaga ale na mnie nie podziałało.

Ewel co tam u Ciebie?

Magda, jak tam się czujesz, jak dzieci? Mam nadzieję że wszystko ok.

Dziewczyny co z Waszymi suwaczkami? Ja już nie ogarniam która na jakim etapie bo tyle już jest nas w ciąży że aż miło :)

Dla staraczek fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Colly dziękuję dobrze calkiem:) brzuch rośnie mala coraz częściej czuje choć czasami jak nie czuje świruje ale jeszcze musze ciut poczekać na takie regularne ruchy:-)
A Ty jak się masz?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Rozmaryn trzymam kciuki, żeby było dobrze... Takie chwile zwątpienia są normalne, a potem mijają i znowu myśli o dziecku wracają. Ale tym razem mam nadzieję, ze ty swoje maleństwo masz już pod sercem....

Ja jestem po wizycie. Z dzieckiem wszystko ok. Waży 825 g. No i cukrzyca stwierdzona chociaż test wyszedł tylko delikatnie powyzej norm.

Nie Kochane czytam Was wyrywkowo,ale nie ogarniam wszystkiego :sorry: Do wakacji mamy jeszcze dwa tygodnie,a końcówka roku strasznie intensywna. Co siade,żeby napisać,to coś przeszkodzi i tak w kółko. Mimo wszystko myślę o Was i wrócę,tylko niech wreszcie siade na tyłku porządnie. Dziękuję za pamięć i zapewniam że nie poszłam sobie nigdzie na stałe ;-)

U mnie też wszystko dobrze. Zaczyna powoli doskwierać kręgosłup i spojenie łonowe ale to raczej nic niezwykłego. Skurcze minęły także wszystko zmierza w dobrą stronę. W piątek idę na usg 3d i już nie mogę sie doczekać :D

Magda super że się odezwałaś. Czekamy na dłuższą relacje co u Ciebie.

Colly historia każdej z Was jest niesamowita i naprawdę pokazuje że cuda się zdążają tylko trzeba walczyć:)
Miłego dnia wszystkim :)

reklama
Do góry