reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Rozmaryn jak tak mocno trzyma małego to ja bym pojechała do lekarza lub szpitala żeby sprawdzili co i jak... lepiej się upewnić.

Martaha123 oj tak, na te wszystkie badania tyle kasy idzie że masakra-wiem coś o tym... mam nadzieję, że biopsja wyjdzie ok:-)

Kamkaz ja też kiedyś miałam taką akcję jak Ty z tym zacięciem się. Masakra ;-)
Jak jutro masz wizytę to pewnie i tak Ci zrobi usg skoro to 13tc bo na tym etapie usg przysługuje na NFZ i na dodatek jest bardzo ważne bo są pomiary robione :-)

Bluecaat może coś Ci się zawiesza z tymi suwaczkami :-)

reklama
witam!
bluecat to estuj tesuj kochana i fdziałaj oczywiście :)
Nataka chwila moment i będzie bobo donoszone :)
Kamkaz sprawdzić nie xzaszkodzi... a spokój twój na wagę złota :)
Ja właśnie obdzwoniłam cały teren i próbuję poustawiać wszystkie badania- zabiegi.
Zdecydowałam że jednak nie robię biopsji, bo poczytałam i to nie da mi 100% pewności będę chciała od razu to wyciąć w całości tak jak kiedyś. Już się umówiłam na kosultację. Mam już łeb jak sklep... czas się wziąc do pracy...

Bluecaat niestety suwaczka nue mam bo wyskakuje mi jakiś błąd a nie mam nerwów teraz żeby kombinować.

Na wizycie tak średnio. Tzn usg i pomiary wszystkie bardzo ładnie. Dzidzia spała i ssała paluszek i nie chciała się obudzić. No cóż.... Mały leniuszek:))
Odebrałam wyniki wymazu i znowu pojawiła się jakaś bakteria z jelit. Nikt nie potrafi wyjaśnić skąd to wszystko. Dostałam czopki dopochwowe robione i dziś po 17 mam do odbioru. 16 mam kolejną wizytę i będziemy pobierać znowu wymaz żeby sprawdzić co i jak.

Trudno powiedzieć. Ale cały czas lekarka mówi o dziewczynce ale wszystko się może zmienić. Ostatnio moja córcia nie chciała się pokazać i dowiedziałam się po porodzie że mam córcie. A teraz nie wiem co moja Majeczka chce mieć siostrę czy braciszka. Okaże się. No a dziś wg usg mam 13t2d.

Hej Dziewczynki, chwilkę mnie nie było, odpoczywam u Mamy, u mnie po staremu, samopoczucie super, czuję się jakbym w ogóle w ciąży nie była, poza apetytem ogromnym hehe
rozmaryn, gratuluję, nudnej ciąży życzę:)
&&&&&&&&& za staraczki :)
Magda, odezwij się w wolnej chwili:)

kamkaz dziwne z tymi bakteriami u Ciebie... kurcze, no ale najważniejsze, że wykryte i szybko będzie zaleczone więc będzie dobrze! Pomiary w normie, także dzidziuś rośnie zdrowo :-)
Ja z Małgosią też tak miałam, że do końca nie chciała się pokazać i dopiero po porodzie dowiedziałam się, że córcia. Z tym, że u nas dodatkowo było przypuszczenie, że dziewczynka bo wada, którą podejrzewano występuje tylko u dziewczynek.

reklama
No niestety ciąża nudna nie będzie o ile w ogóle będzie. Zaczęłam plamić, spanikowałam i poszłam do poradni K ale nikt nie chciał mnie przyjąć więc wylądowałam w szpitalu. Na usg nie widać pęcherzyka ale lekarz mówi że jest grube endometrium (cokolwiek to znaczy) dostałam duphaston 4*dziennie i leżę. Nie plamię ale jakoś nie mam nadziei. Dziś miałam cudowne ciśnienie 70/40, w poprzedniej ciąży też miałam niskie ciśnienie ale nie aż tak. Żałuję że poszłam do szpitala, mogłam spokojnie w domu czekać na@

Do góry