reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki :)
Nie byłam na becie i nawet po nowy test ciążowy nie dałam rady pójść, mój Niuniu się rozchorował i pół nocy się nim zajmowałam a rano nie miałam z kim go zostawić żeby pójść na betę. Już wczoraj miał luźniejsze stolce w nocy doszła bardzo wysoka gorączka prawie 40st. a dziś już biegunka na całego. Mąż wraca z pracy po 16-tej a ja już na pysk padam :-( nie mam pojęcia kiedy będę mogła zrobić te badania.
Mam takie pytanko jeszcze: czy idąc na betę muszę być na czczo?

Witaj Doris
U mnie na inseminację jest już za późno... Czekamy na info czy in vitro jest jeszcze możliwe... i organizujemy kasę :baffled: Statystycznie w moim wieku na 6 kobiet podchodzących do IV jedna na sześć zachodzi. A ja organizuję kasę na jedno podejście. Drugiego nie będzie. Jeśli będzie choć jedno...
Pozdrawiam

Zrobiłam niedawno następny test i niestety negatywny
WP_20150630_19_28_44_Pro.jpgWP_20150630_19_28_52_Pro.jpg mój mąż mówi że coś tam widzi ale mi się wydaje że tylko chce widzieć bo nic tam ie ma poza tym dziś jest 34 dc i jak byłabym w ciąży to krecha byłaby gruba i dobrze widoczna więc już się nie napalam, czekam na @

Załączniki

• WP_20150630_19_28_44_Pro.jpg
    WP_20150630_19_28_44_Pro.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 70
  • WP_20150630_19_28_52_Pro.jpg
    WP_20150630_19_28_52_Pro.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 65
reklama
rozmaryn jak synek?? może to rotawirus?? koniecznie dawaj mu dużo pić i jak masz blisko aptekę to skocz po leki nawadniające.. mój Gabiś też to miał i wylądował w szpitalu...

natalia jak przeprowadzka??

madzia uk co slychać?? są już objawy??

marcepanek jak się czujesz??

chciejka jak się czujesz??

staraczki jak starania?? ja dziś kupiłam testy i od razu wieczorem zrobiłam jest bladzioch ale to dopiero 11dc.. owu powinnam mieć bo biorę clo.. wczoraj i dziś nic nie ma bo m ma nocki ale jutro go dorwę:)

Do góry