reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie Dziewczynki
U mnie nic nowego wiec czytam a piszę mało. Starania trwają ale jakoś wiary brak. Znów zbliża się termin @ wszystko jest normalnie (.)(.) nie bolą wiec kolejny cykl pewnie nieudany choć oczywiście od kilku dni biorę acard encorton i resztę leków.
Ewikewik....a jak u Ciebie? Kiedy jedziesz na inseminacje? My cały czas na polu walki. I coś strasznie długo te starania u mnie trwaja.
Rozmaryn...leć jutro rano na betę. Wtedy będziesz miała pewność.
Ania-kropla, bafinka, Marta, Chciejka i reszta...Was też pozdrawiam.
Michalina... Gratulacje!
Kamkaz... Odezwij się
U mnie nic nowego wiec czytam a piszę mało. Starania trwają ale jakoś wiary brak. Znów zbliża się termin @ wszystko jest normalnie (.)(.) nie bolą wiec kolejny cykl pewnie nieudany choć oczywiście od kilku dni biorę acard encorton i resztę leków.
Ewikewik....a jak u Ciebie? Kiedy jedziesz na inseminacje? My cały czas na polu walki. I coś strasznie długo te starania u mnie trwaja.
Rozmaryn...leć jutro rano na betę. Wtedy będziesz miała pewność.
Ania-kropla, bafinka, Marta, Chciejka i reszta...Was też pozdrawiam.
Michalina... Gratulacje!
Kamkaz... Odezwij się
powiem Ci tak.. u mnie jak był negatywny to nigdy nie pojawiała się druga kreska.. ja też sugeruję olać testy i zrobić betę jutro i potem po 48h- trzymamy kciuki!!!zaraz mnie coś trafi normalnie!!!! coś mnie podkusiło i zrobiłam test ciążowy i jak robiłam to nic nie było ale po 5 minutach pojawiła się druga kreska a właściwie tylko cień cienia a właściwie tylko lekko różowy ślad, myślałam że mi się przewidziało (bo nawet aparat nie jest w stanie tego uchwycić) ale mój mąż zobaczył i potwierdził (bez mojej sugestii powiedział że coś tam jest) i już nie wiem czy to tylko jakiś błąd testu czy ciąża może tylko się nakręcam. Muszę zluzować bo oszaleję!!
kamkaz
Fanka BB :)
Doris fajnie że się odezwałaś.
U mnie ok. Dziś miałam ciężki dzień, cały czas na nogach i już ledwo żyje. Nawet kręgosłup mi się odezwał. No ale cóż trzeba jakoś to przetrwać. Jutro mam nadzieję że już będzie lepiej. Już nie mogę się doczekać wizyty a to dopiero za 3 tyg
Doris ja cały czas trzymam kciuki. Nie można tracić nadziei więc możliwe że ten cykl będzie udany
U mnie ok. Dziś miałam ciężki dzień, cały czas na nogach i już ledwo żyje. Nawet kręgosłup mi się odezwał. No ale cóż trzeba jakoś to przetrwać. Jutro mam nadzieję że już będzie lepiej. Już nie mogę się doczekać wizyty a to dopiero za 3 tyg
Doris ja cały czas trzymam kciuki. Nie można tracić nadziei więc możliwe że ten cykl będzie udany
Ostatnia edycja:
kamkaz
Rozmaryn jutro koniecznie zrób betę bo już pocichutku gratuluję
chciejka32
rozmaryn trzymam kciuki
reklama
martaha123
witajcie
Doris kciuki co by nie przyszła&&&&
rozmaryn leć na betkę mi cienie nigdy na darmo nie wychodziły trzymam kciuki&&&&
kamkaz trochę poleniu**** bo teraz na to czas
u mnie na szczęście @ przyszła łaskawie więc jutro kierunek warszawa, jadę na badania do profesora. Swoją drogą już wiem że tylko niektóre zrobi jutro, reszta do umówienia na kolejny raz...
miłego dnia i czekam na wieści!!!
Doris kciuki co by nie przyszła&&&&
rozmaryn leć na betkę mi cienie nigdy na darmo nie wychodziły trzymam kciuki&&&&
kamkaz trochę poleniu**** bo teraz na to czas
u mnie na szczęście @ przyszła łaskawie więc jutro kierunek warszawa, jadę na badania do profesora. Swoją drogą już wiem że tylko niektóre zrobi jutro, reszta do umówienia na kolejny raz...
miłego dnia i czekam na wieści!!!