reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja nie ukrywam, że wierzę w siły nadprzyrodzone. Nawet kiedyś ktoś rzucił na mnie urok. Dzwoniłam wczoraj do tej pani i zrobiła coś tzn odczarowanie. Możecie nie wierzyć ale czułam dreszcze, ciarki jak idą od stóp po kark. ..pytałam o ciążę mówiła ze będzie dobrze, że będzie synek. .jadę do niej. .dużo by opowiadać. .

reklama
w nas w miescie też jest taki "specjalista" i bardzo dużo osób do niego chodzi i ma same dobre opinie... ale ja w takie rzeczy nie wierze.. jak można pozbyć się zapalenia zatok przez stukanie młoteczkiem??? ale muszę przyznać że same dobre opinie słyszałam...

Malgoniu pamiętamy, pamiętamy :-) jak tam u Was?

Joawa ciążową... i znowu problemy z tego tytułu bo wyniki kiepskie-ketony w moczu. Nie mogę przytyć przez tą dietę. No nic, zobaczymy co ginekolog dziś powie na to wszystko.

Chciejka ja osobiście nie wierzę w takie rzeczy ale mam w rodzinie takiego dalszego wujka który bardzo wierzy. W sumie tak jak bafinka pisze-chyba sporo ludzi wierzy i chodzi do takich ludzi.

Jeżeli sprawdzi się to, co mówi ta pani to nie sposób nie wierzyć. Zresztą to co wczoraj przeszło przez moje ciało, jest nie do opisania. .Ale to nie znaczy, że ślepo wierzę, jestem też realistka. .Wierzę również w to, że pewne osoby mają dar rozmawiania ze zmarłymi. ..

Hej kochane.

Tak Małgoniu dobrze Ci się rzuciło w oczy! Będzie córa :-) Ważne,że brzuszek od Ciebie i już tyle drogi ze mną przeszedł!
Co u Was słychać?

Chciejka ja nie wierzę w takie rzeczy. Dla mnie to absurd :)

Tak w ogóle to kto na kiedy ma termin? Bo nie mogę znaleźć listy!

I wysyłam Nasz wielki brzuch dla staraczek! Mam nadzieję,że którąś zarażę! A przypominam
moja ciąża jest lekka, bezobjawowa i bardzo mało strachu :-)
2015-05-26 20.12.25.jpg

Załączniki

• 2015-05-26 20.12.25.jpg
    2015-05-26 20.12.25.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 52
Też nie wierzę w takie rzeczy.
natka, współczuję, ja mam typ1 od 17 lat i też nie jest lekko, zwłaszcza teraz w ciąży, cukier po wszystkim skacze, ale cóż damy radę. A ketony w moczu mogą być głodowe, jak robisz długie przerwy między posiłkami albo po nocy.
sysiq, piękny brzusio :)

reklama
Sysiq piękny brzusio. Sama już bym chciała taki mieć. Który u Ciebie tydzień bo na tel nic.nie widzę.
Chciejka ja też nie wierzę w takie rzeczy. Dla mnie to oni wyciągają tylko kasę ale to jest tylko moje skromne zdanie.

Ja wróciłam z labolatorium i odebrałam część wyników. Na szczęście progesteron poszedł w górę po zastrzykach. Tydzień temu progesteron spadł z 41 na 29 a z wczoraj doszedł do 40 więc się cieszę. Teraz czekam na popołudniową wizytę. Mam nadzieję że teraz już będą same dobre wiadomości

Do góry