Hej kochane
U mnie dziś troszkę lepiej, ale jestem strasznie zmęczona, bo dzieci nie dają chwili wytchnienia, a wiadomo,że jak człowiek chory, to by najchętniej spał
Jutro idę oddać krew na progesteron. Boję się tego wyniku, ale muszę przyznać,że w tym cyklu jestem już mniej nakręcona. Nawet nie wiem kiedy zleciało te 7 dni od owulacji. Jakoś dziwnie spokojna jestem. Mam testy, ale nie korcą mnie ani troszkę. Może dlatego,że tylko doliczam dni do weekendu,żeby troszkę odpocząć
Mam tylko nadzieję,że mi nie wpadnie żadne zamówienie na tort, bo ostatnie 4 weekendy ciągle piekłam
Podejrzewam,że dlatego organizm poległ....nocki wiecznie zarwane, wiecznie w biegu...ehhh.....choć przyznam,że dałyście mi domyślenia tym, że sporo dziewczynom udaje się przy przeziębieniu
Ania_kropla a coś już mieliście mówione odnośnie płci? Tak z ciekawości tylko pytam
Dobrze, że już się oswoiłaś z maluszkiem, bo on to na pewno czuje
Ugłaskaj brzuszek ode mnie :-)
Colly nie znika stąd absolutnie
Zawsze będę ciekawa co u Ciebie. Byłaś tu kiedy się pojawiłam i jakiś taki sentyment mam
Swoją drogą, to mam córcię z października
Cieszę się,że wszystko u Ciebie ok!
Natka staram się myśleć pozytywnie, ale sama wiesz jak to jest
Oby te nudności nie męczyły Cię zbytnio. Jak się mocno nasilą, to wspomnij o tym lekarzowi. Mnie tutaj w III trymestrze zawsze o nie pytali, bo że niby może to mieć związek z wątrobą, Skoro malutka uciska, to znaczy,że zdrowo rośnie! :-)
Chciejko nawet nie wiesz jak mocno trzymam kciuki za Ciebie! Tak mocno wierzę,że w niedziele wreszcie odetchniesz z ulgą! &&&&&&&&&&&&&&&&&&& nieustannie!!!
Ania2611 łykam fluidki nieustannie ;-)
Bluecaat odpuść, odpuść.....często po tym odpuszczeniu rodzą się śliczne, zdrowe dzieci
:-)
Bafinko czekam na efekty działań u Ciebie! Aż mi palce bieleją
Chętnie bym się z Tobą spotkała na lutówkach ;-) No i nigdy nie unikam słońca. W każdej ciąży spędzam dużo czasu w ogrodzie. Może nie leżę plackiem bezczelnie, ale nie ma co ukrywać,że słońce mnie lubi, więc korzystam. Nie martwiłabym się na Twoim miejscu ani troszkę ;-) Rower kontrowersyjny, ale ja jestem zdania,że we wczesnej ciąży ok. Tym bardziej jeśli ten sport nie jest Ci obcy
Decyzja należy do Ciebie i lekarza myślę.
Kamkaz ciesze się,że masz tak dobrą opiekę. To bardzo ważne
Będę z niecierpliwością razem z Tobą czekać na wyniki badań :-) Kciuków nie puszczam!!!!!!!!!
Rozmaryn super! Owocnego cyklu dla Ciebie :-)
Marcepanku?
PaniKovalowa?
Reszta gangu? Piszcie co u Was
Lecę kąpać dzieci. Spokojnej nocki wszystkim życzę