reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kamkaz dla siostry dużo sił życzę. Bardzo jej współczuję :-( Zapalam światełko dla jej Aniołka
[*]
Beta piękna. Nie próbuj szukać na siłe problemów. Zacznij się pomalutku cieszyć swoim okruszkiem, bo on tego potrzebuje :tak:

reklama
Ewiku przytulam mocno.

Anncka ja tez chce zrobić tak jak Ty i po roku zajsc w ciaze. Chciałabym na koniec macierzyńskiego zaliczyć wpadkę. To moje marzenie. Bo starać sie mocno nie mam juz siły, wole, żeby Piotruś miał normalna rodzine, bo my psychicznie byliśmy wykończeni prżez starania. Wiec bedzie co ma byc. Jak sie nie uda, to wrócę do pracy i Piotruś bedzie jedynakiem.

Sciskam Was wszystkie.

Bafinka wspaniałe wieści! Bardzo się cieszę, że oba jajowody drożne:tak: i popieram to, co napisała Magda, hsg przepycha także drobne zrosty, prawie niewodoczne i często dzięki temu dziewczyny szybciej zachodzą w ciążę! I za tp trzymam kciuki, żebyś szybko zobaczyła upragnione dwie kreski :tak:

Anncka a jak tam Maciuś? Co tam u Was?

Ona bromek może tylko pomóc.

Magda u mnie w 3dpo też był spadek trochę i w 4dpo poszło znowu w górę :-) zresztą jak chcesz to możesz zobaczyć bo link do wykresu mam w sygnaturce :-)

Kamka
z przykro mi z powodu siostry:-( teraz przed nią trudne chwile niestety...
co do bety to Ty się kochana nie przejmuj bo beta piękna! Wiem że łatwo się pisze, ale ja też się martwiłam przyrostem, mój też wydawał mi się za duży a jest wszystko dobrze (i oby już tak zostało...)

hej kochane ja w cudownym nastroju:rofl2: nawet nie wiedziałam ze te hsg tak podniesie mnie na duchu;) teraz już będzie tylko lepiej:) co do zachodzenia w ciaże po tym badaniu to tak właśnie mam Gabisia:) a teraz w połowie czerwca na 2 tygodnie jedziemy nad morze wiec ideale warunki na zachodzenie:) mam nadzieję że czerwiec będzie dla mnie szczęśliwy:-)

magda uk ja mam pcos stwierdzone nawet w tym cyklu robiłam badanie płodności (AMH) i wyszło mi 8.6 gdzie norma jest 1-3 więc to również świadczy o PCo i gin mówi żeby nie marnować czasu tylko od razu stymulować cykle i jak sie z nim zgadzam będę brać inofolic+ clo+ pregnym + luteinę i może się uda:-)

kamkaz beta piękna :) więsz co pomyślałam jak zobaczyłam że taki duży przerost?? pierwsza myśl?? o będziemy mieli na forum bliźniaki:) ale by było co:rofl2::laugh2: bardzo smutne to co sie przydarzyło siostrze;( ja bym nie była wstanie usunąć dziecka nawet jakby mi to zagrażało jak serce by biło więc tym bardziej to musi być dla niej trudne:crazy: :zawstydzona/y:

kochane przyszłe mamusie ale te wasze suwaczki mkną:szok: jak do was dołączyłam to wszystkie byłyście ma etapie testowania a tu proszę już niektórym połówkowe stuknęło:eek: ja też chce:tak: może jakaś porcja hormonów:-)

Bafinka i super, że takie optymistyczne podejście! oby tak dalej :-):-) a wyjazd rzeczywiście może być sprzyjający- relaks, odpoczynek... ;-)
u mnie też dopiero po hsg się udało, wcześniej nie zachodziłam w ogóle w ciążę :-)

Natka dziękuję kochana za kropelkę optymizmu :-) Dziś tempka poszła lekko w górę. Zobaczymy jak to będzie. W sumie nastawiam się już na nowy cykl z lekami, ale nie ukrywam,że póki @ nie ma, nadzieja jest :tak:

Bafinko brawo za podejście! Ja też jestem zdania,że nie ma co zwlekać z włączaniem farmakologi, bo to tylko strata czasu. Mam nadzieję,że szybciutko zaskoczysz i razem będziemy się wspierać w oczekiwaniu na maluszki ;-) U mnie jak wyjdzie teraz za niski progesteron, to skierują mnie do specjalisty, ale biorąc pod uwagę tempo Brytyjczyków, to będzie to trwało i trwało :eek:

Miłego dnia dziewczyny!

Agaawa wszystko możliwe - ja tak zaszłam w drugą ciążę (którą zresztą po Tobie przejełam ;) ).... pod koniec macierzyńskiego - bach -II kreski :DDDDDD

A ja mam dziś kryzys... brzuc mnie boli jak na okres.... wziełam no-spe, ale położna mi powiedziała przez tel, że jak nie pomoże to mam pojechać na IP zobaczyć czy szyjka się nie skraca.... bo taki ból może świadczyć o zaczynającym się porodzie.... helllooooo - troszkę za wcześnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem już w nerwach!!!!

Magda z UK miło Cię widzieć, mnie troszkę nie było, ale Ciebie dłużejjjjjjjjj - brakowało mi/nam Ciebie :)

Natka a jak Ty się czujesz? ja mam dość wszystkiego......

Bafinka brawo z jajowodów!!! teraz do dzieła :))))

reklama
Michalina dziękuję :-) Słońce,lepiej jechać raz za dużo na IP i paniki narobić, niż ma się coś stać. Bądź czujna. Mam nadzieję,że to tylko rosnący maluszek i wszystko jest ok :tak:

Do góry