reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Marcepanek oby wszystko było w porządku! Ciąża pozamaciczna jest okropna, jestem 2 miesiące właśnie po zakończonej cp. A co do potencjalnej @ to ma (nie) przyjść dzisiaj. Nie robie sobie wielkich nadziei, ale może zdarzy się cud. Trzymam za ciebie kciuki, musi być dobrze! :*

Marcepanku podejrzenie? Więc jeszcze nic nie jest pewne....często czytałam takie informacje a potem okazywało się że jednak to pomyłka i ciąża rozwijała się prawidłowo. Kochana a jak się czujesz boli brzuch? Tule Cię mocno Słońce.

Ja dzi zaczynam 9 tydzień... Mam delikatnie klucia w dole brzucha czasami które trwają 3 sek i znikają czytałam że to rozciągające sie więzadła i macica...nie panikuje. Musi być dobrze.

Marcepanek, biedaku, nie martw się, może jeszcze nie wszystko przesądzone. Jeśli jednak ciąża pozamaciczna to dobrze, że szybko wykryta. Trzymaj się dzielnie.

U mnie dziś mija pół roku od straty mojego Aniołka. Kiepski mam przez to dzień. Kolejna ciąża jest pocieszająca ale niestety nic nie pozwoli mi zapomnieć o moim pierwszym ukochanym serduszku...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry