reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Wgoracejwodzie aż mnie ciary przeszły jak przeczytałam co napisałaś.. to był lekarz? chyba minął się w powołaniem :/

a my po wizycie, serduszko bije ufff kolejna wizyta za 3m5 tyg i to już genetyczne, po tym może odetchnę ;-) niestety czeka mnie wiozyta u endokrynologa i branie leków, bo tarczyca zaczęła mi coś nawalać, a zawsze wyniki miałam w normie ehh no trudno jak mus to mus

reklama
Izka super że wizyta udana. Ja też mam.coś nie tak z tarczycą.

Wgoracej... Niestety już tak jest. 27 to strasznie późno. Nie dało się szybciej prywatnie?

Hej
Czytam Was na bieżąco ale weny totalnie brak do wszystkiego. Witam nowe Mamusie, światełka dla Waszych Aniołków.
U mnie nic nowego, byłam na wizycie u gina w piątek. Powiedział,, że już nie ma pomysłu i wiedzy co robić i polecał mi abym pojechała do Łodzi do Malinowskiego. Ale póki co tam się nie wybieram.
Zapisałam się do specjalistycznej kliniki ale u siebie w mieście na koniec marca, mam nadzieję, że coś się dowiem nowego,
A póki ci mam pytanie, czy któraś z Was brała/bierze Encorton lub Metypred?

Buziaki dla Wszystkich!!!

Kurcze już za kilkanaście godzin wizyta u ginekologa... Może nie jestem tak zestresowana jak przy pierwszej wizycie w ciąży ale martwię się, że coś będzie nie tak.. ;/ No mam nadzieje, że jajowód się dobrze regeneruje.

Wgoracejwodziekapana to zdecydowanie nie lekarz ajakis konował..
ja jak pierwszy raz zaszłam w ciaze nie bałam sie wogóle, ciaza to ciaza sobie myslałam, ze niby ja poronienie nic z tych rzeczy.. a tu klops.. za drugim razem jak cos było nie tak zaraz pedziłam do lekarza lub szpitala.. nie pociesze cie nigdy nie przestaniesz sie bac.. tak juz jest.. chcemy dbac o to co najcenniejsze , pielegnowac , chronic a strach drepta za nami.
raz poroniłam , drugi raz blizniakowi mojego Kuby przestało bic serduszko, potem jeszcze mnóstwo innych rzeczy.
wiara czyni cuda
Zacznij wierzyc w swoje dziecko , ja wierzyłam + genialny lekarz( tu was zaskocze) na NFZ ani grosza mu nie dałam a opieke miałam rewelacyjną

Wgorącejwodzie współczuje, że trafiłaś na takiego świra bo inaczej nie da się tego opisać, ja napisałabym skargę, życzę żeby następna wizyta u innego lekarza była miła i z samymi dobrymi nowinami.

Izka gratulacje serduszkowe:-D oby tak dalej.

Doris tylko się nie dołuj, ciesz się każdym dniem, bądź szczęśliwa, czas szybko zleci do końca kwietnia, mam nadzieję, że w tej klinice coś wymyśla żeby Ci pomóc, buziaki
Aaaaaaaha zajrzyj na poronienia nawykowe, tam dużo dziewczyn leczy się u Malinowskiego może też w czymś pomogą.

Panikovalowa kciuki za jutrzejsza wizytę&&&&&&&&&&&&&

Marcepanek musisz zacząć myśleć pozytywnie masz złe nastawienie, wiem, że to ciężko ale wbrew pozorom pozytywne myślenie jest bardzo ważne nie jednokrotnie ważniejsze od tych wszystkich badań i leków branych "w razie czego"
Nie trać wiary, uszy do góry i walcz.
A w jakim wieku masz dzieci?

Ja dziś mam wizytę:-D znowu zobaczę moje Maleństwo

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry