reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Rurka ,agaawa cudne dzieciaczki :)

Ja to czuje ,że nic z tego nie będzie... Mój organizm to oszalał na całego bóle piersi ,nitki krwi ,bolące jajniki ,a to dopiero 12dc gdzie dziwne objawy są już od 4dni.
Zupełnie nie rozumiem co się dzieje :(
A najgorsze ,że wiem że problem leży po mojej stronie bo wyniki męża idealne. Zresztą mamy dzieci które są wielkim cudem. Każda ciąża z masą komplikacji i ten nieszczęsny konflikt grup krwi.
Martwi mnie ,że po poronieniu bliźniąt dostałam za późno anty d bo dopiero po 3 dobie. Szczerze już z bezsilności człowiek szuka przyczyny sam :(

reklama
Ewel, mnie tak olśniło że ja chyba płaciłam coś koło 7 zł za jedno opk. Luteiny podjęzykowej. Ale recepta od prywatnego lekarza.

Chciejka, teraz mam wizytę w środe z rańca o 8.20. Nie mogę się doczekać :) czuję, że będzie dobrze. Ostatnio tak sobie myślałam, że wcześniej jak byłam w ciąży to coś jakby czułam i wchodziłam na takie strony o poronieniu. No i się stało. Teraz nie ciągnie mnie w ogóle do tego. Mam nadzieję że to dobry znak.

Marcepanek nie strasz mnie z tym zastrzykiem. U nas też konflikt a ja nic po poronieniu nie dostałam. Kochana pomyśl o tym że jak wiesz gdzie leży przyczyna to można ją wyeliminować. Wiem, że to wszystko przedłuża ale lepiej tak niż bezowocne starania.

Colly ja biorę dopochwowa ona jest droższa płacę za opakowanie 27.50 chyba a lekarz może mi na refundacje wypisać tylko następnym razem mus ze się przypomnieć ;)

Agaawa rośnie Ci mały przystojniak. Już niedługo Piotruś będzie miał wiele adoratorek:tak::-D

Rurka Lili rośnie jak szalona. Śliczna panienka:-D. Tylko pozazdrościć Ci takiego szybkiego porodu. Chyba każda by tak chciała szybko się uporać z tym bólem.
Dziewczyny bardzo, ale to bardzo zazdroszczę Wam tych swoich pociech. Dbajcie o nie jak tylko potraficie najlepiej, a Wy wracajcie szybko do pełni sił.

Ewel87 ja całą ciążę brałam luteinę dopochwową i płaciłam ok 8 zł za opakowanie na receptę.

Hej dziewczyny.
Ja dziś zmartwiona, jestem w 6tc +3 dni. Byłam u lekarza na NFZ, nie pokazał mi ekranu usg, nie dał mi zdjęcia, nic mi nie powiedział, kiedy się pytałam co widzi to na mnie krzyczał, że czego ja od niego wymagam. Dodatkowo mnie obrażał, że jestem gruba... Eh i wyszłam glupsza niż weszłam. :(
Juz się zapisałam prywatnie.

Marcepanek ja słyszałam to co Bafinka, że nitki krwi w śluzie mogą być oznaką owulacji :-)

Wgoracejwodziekapana masakra z tymi lekarzami na nfz.. mam nadzieję, że po prywatnej wizycie się uspokoisz. Na kiedy się umówiłaś?

Izka jak tam?

wgoracejwodziekapana na lekarza z NFZ można zlozyc skargę, następnym razem nie dadzą mu punktów czy tam umowy nie podpiszą. To jakas masakra a nie lekarz. Przykro mi ze miałaś tak fatalna wizytę. Kiedy prywatnie?

reklama
Wgoracejwodziekapana niestety czasem z lekarzami tak jest, nie dość że niesympatyczny to jeszcze niekompetentny. Mam nadzieję, że na kolejnej wizycie już będzie lepiej.
Ja cały czas chodzę teraz na NFZ, w ciąży zresztą też i ja złego słowa powiedzieć na moją lekarkę nie mogę. Nie dość że jest sympatyczna, to jeszcze zrobi wszystko, aby kobieta urodziła dziecko (jeśli tego pragnie). Widać, ze pod tym względem jestem szczęściarą.
Trzymam kciuki, aby najbliższa wizyta u lekarza rozwiała wszystkie Twoje wątpliwości

Do góry