Bafinka pamiętaj, że te nasze ciężaróweczki są wszystkie po przejściach, każda miała jakieś problemy, a więc mimo wszelkich trudności postaraj się jeszcze o trochę cierpliwości. Zobaczysz, że już niedługo i Ty będziesz na cudownej, kolorowej liście brzuchatek
Agaawa no Piotruś cudo!!! Niech tylko ten z tym krwiakiem się wszystko ładnie zagoi i do domku!
Rurka poród super faktycznie
szybko, sprawnie i po strachu – każdej życzę takiego rozwiązania
u mnie też od pierwszego skurczu do porodu minęło 3,5 h – tyle tylko, że skończyło się cc, a lekarze musieli powstrzymywać (dosłownie :/) małego przed wyjściem, ale gdyby nie to, nie wiem czy nie urodziłabym na IP
Marcepanek może wybierz się do lekarza? Rozwieje może Twoje wątpliwości?
Wgoracej… olej takiego lekarza! Zamiast poinformować Cię o wszystkim, to jakieś głupie komentarze… daj sobie spokój i masz rację idź prywatnie… nasz „cudowny” NFZ… nie mówię, że wszyscy lekarze sa tacy, bo sa też i wspaniali ludzie, tylko szkoda, że takich bęcwałów jak ten nie brakuje…
Izka super, że z dzidzią wszystko ok.
a tarczycą się nie martw – przy odpowiednich lekach wszystko będzie dobrze
90_natka ja w ciąży miałam cały czas takie uczucie ale lekarz mi powiedział, ze to normalne, po prostu jest wtedy zwiększona ilość śluzu. Super, że widziałas dzidzię i wszystko jest ok.
Ania w takim razie &&&&&& za jutro
)
Ewel piękna beta