reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja dziś byłam u lekarza bo rano miałam takie duszności jak by i serce szybko biło nigdy tak nie miałam. Wczoraj mocno się zdenerwowalam wieczorem gdy czekałam.na betę i wynik w pt 125 wczoraj 605
Lekarz pow że piękny przyrost mam.brać magnez 3 razy dziennie. Usg dopiero z początkiem kwietnia

reklama
Ja już po wizycie, to na szczęście nie wody, wszystko jest ok. Dzidziuś pięknie się wiercił, prawie nie dał się pomierzyć ;-) lekarz nie chciał powiedzieć płci, mówi że coś tam podejrzeć się da ale nie ma pewności więc nie powie. Pokazał mi obraz usg ale ja to zielona jestem i nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka hehe ;-) najważniejsze, że wszystko jest dobrze.

Ania aleś zrobiła! To wizytka jutro? :-)

Ewel ładny przyrost:-)

Kciuki za jutro w takim razie Ania :-) i oczywiście czekam na wieści już po:tak:
A ja się cieszę, że jednak dziś poszłam. Zdecydowanie uspokoiłam się.

Izka gratuluje serduszka!

Ania, ales ty zakręconą:) :laugh2: Haha... To sie skleroza ciazowa nazywa.

Natka nie stresuj siebie i dzieciaczka zbyt mocno, jest pieknie, tego sie trzymamy.

doris biedaku, nie wiem jak Cie pocieszyć, ale moze jedz sie leczyc do dobrego - najlepszego lekarza. No sama nie wiem....

DZIEWCZYNY NIE ZAŁAMYWAĆ SIE, KAŻDA MA SWOJ CZAS, CZEGO PRZYKŁADEM SA NASZE WSZYSTKIE CUDY! MUSIMY W NIE UWIERZYĆ.

a my zostajemy jeszcze w szpitalu, moj krwiak zaczyna sie ewakuować przez ranę. Jutro ściągamy szwy i obserwujemy. Mam nadzieje, ze to ostatnie juz kłopoty i wszystko ładnie sie skończy.

Bafinka pamiętaj, że te nasze ciężaróweczki są wszystkie po przejściach, każda miała jakieś problemy, a więc mimo wszelkich trudności postaraj się jeszcze o trochę cierpliwości. Zobaczysz, że już niedługo i Ty będziesz na cudownej, kolorowej liście brzuchatek :)
Agaawa no Piotruś cudo!!! Niech tylko ten z tym krwiakiem się wszystko ładnie zagoi i do domku!
Rurka poród super faktycznie :) szybko, sprawnie i po strachu – każdej życzę takiego rozwiązania :) u mnie też od pierwszego skurczu do porodu minęło 3,5 h – tyle tylko, że skończyło się cc, a lekarze musieli powstrzymywać (dosłownie :/) małego przed wyjściem, ale gdyby nie to, nie wiem czy nie urodziłabym na IP
Marcepanek może wybierz się do lekarza? Rozwieje może Twoje wątpliwości?
Wgoracej… olej takiego lekarza! Zamiast poinformować Cię o wszystkim, to jakieś głupie komentarze… daj sobie spokój i masz rację idź prywatnie… nasz „cudowny” NFZ… nie mówię, że wszyscy lekarze sa tacy, bo sa też i wspaniali ludzie, tylko szkoda, że takich bęcwałów jak ten nie brakuje…
Izka super, że z dzidzią wszystko ok. :) a tarczycą się nie martw – przy odpowiednich lekach wszystko będzie dobrze
90_natka ja w ciąży miałam cały czas takie uczucie ale lekarz mi powiedział, ze to normalne, po prostu jest wtedy zwiększona ilość śluzu. Super, że widziałas dzidzię i wszystko jest ok. :)
Ania w takim razie &&&&&& za jutro :))
Ewel piękna beta

Mam wizyte za 8 godzin a jeszcze nie śpie... No nie zasne chyba.

Ewel, piękna beta.

Natka, no widzisz, to były niepotrzebne stresy. Dobrze, że wszystko się wyjaśniło. A co do płci to ja bym chciała wiedzieć nawet jak lekarz miałby wątpliwości ;)

reklama
Do góry