reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Ewel87 ból brzucha we wczesnej ciąży to raczej normalność. Wszystko się rozciąga i robi miejsce dzidziusiowi, aby miał tam wygodnie. Zobaczysz niedługo wszystko się uspokoi. Nie denerwuj się tak, bo "Kropek" też się niepokoi. Tym razem będzie dobrze, zobaczysz
PaniKovalowa
Zaangażowana w BB
Ja tyle co wiem to, że taki ból / dyskomfort jakby miała przyjść miesiączka we wczesnej ciąży to normalne uczucie i z czasem rzadziej się odczuwa taką dolegliwość.
Evel a może w poprzedniej ciąży też tak bolało ale Ty nie wsłuchiwałaś się tak w swoje ciało i nie martwiło Cię każde ukłucie tak jak teraz.
Nas po stracie już zawsze będzie niepokoić nawet najmniejsza dolegliwość czy ból.
Rurka śliczna Księżniczka:-)
Nas po stracie już zawsze będzie niepokoić nawet najmniejsza dolegliwość czy ból.
Rurka śliczna Księżniczka:-)
kamkaz
Ewel ja całą ciąże brałam luteinę dopochwową i badania progesteronu robiłam często, bo średnio dwa razy w miesiącu, czasem nawet trzy jednak moja lekarka nigdy nie wspomniała że luteina fałszuje wyniki. Więc trudno mi powiedzieć
Ale to jest sens robić progesteron w takiej sytuacji?kurczę nie wiem... Ja przed ciąża miałam po owu 7 dni wynik 7.80 doktorka mówiła ze zle nie jest choć najlepiej żeby był powyżej 10 i dała.luteine żebym ja sama była spokojniesza
reklama
kamkaz
Ewel czy nie mogłabyś zadzwonić do swojej lekarki i zapytać? Będziesz wtedy wiedziała na czym stoisz