reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Rurka gratulacje :) super porod :)
Agaawa Tobie rowniez gratuluje, nie moge uwierzyc ze to juz :) co do cc to wspolczuje krwiaka, ja mialam to szczescie ze po cc zadne komplikacje sie nie pojawily, rana sie goila i bylo ok oczywiscie na tyle na ile moze byc po cc. Oby krwiak sie wchlanial szybko :)

Celta kochana dla mnie tez jestes bohaterka. Sysiq to pieknie napisala :) to ze odczuwasz niepokoj i martwisz sie, ze zadanie Cie przerasta swiadczy o Tobie jak najlepiej. Podchodzisz realnie do wyzwania, ktorego sie podjelas dzieki czemu Twoje decyzje sa madre i przemyslane. Droga ktora podazasz pewnie jest trudna i wyboista, ale jestem pewna, ze czeka Cie piekna nagroda - milosc dzieci, ktoryk dalas dom i serce. Pisz do nas czasem, nawet tylko o sobie :* przytulam i caluje.

Pietrucha mysle o Tobie.

Ewel gratuluje dwoch kresek :)

Ewik o Tobie tez mysle.

Nanulika dawno nie pisalas, odezwij sie prosze.

90natka pozdrawiam :)

reklama
Ewel. Gratuluję tych upragnionych dwóch kreseczek i życzę bardzo nudnych już tylko 8 miesięcy

Rurka Lili jest cudowna. Masz wspaniałą księżniczkę. Od maleńkości uczy sie pokazywać środkowy palec he he grunt, że na rodziców

Pani Kovalowa witam się i ja. Bardzo współczuje tych tragedii przez które musisz przechodzić. Światełko dla Twoich Aniołków[*]. One czuwają nad Wami i pomogą Wam przez to przejść.

Ehh dziewczyny nigdy w życiu nie przypuszczałam, że aż tyle dzieci zasila gromadę Aniołków w niebie. Aż tyle osób musi tak strasznie cierpieć po stracie swoich dzieci. To jest aż niepojęte

Rurka śliczności a na ten palec brak mi słów :p
Kamkaz póki sama nie poroniłam też nie wiedziałam ile takich samych tragedi nawet w mojej najblizszej rodzinie było.

Colly chyba żadna z nas nie zdawała sobie spray z tak ogromnego problemu. Widzę po suwaczku, że już wielkimi krokami zbliża się drugi trymestr. Nawet się nie obejrzysz a będziesz tuliła swoje maleństwo tak jak Agaawa i Rurka:-)

reklama
Neta jak tam u Ciebie? :-)

Rurka śliczna maleńka:-) a ta fotka z paluszkiem bezcenna ;-);-)

Kamkaz niestety, jest bardzo dużo Aniołków... ja po stracie zdziwiłam się, że tak dużo osób z mojego otoczenia tež tp przeżyło...

Ewel
ból brzucha we wczesnej ciąży to normalka. Prawie wszystkie z nas to miały. Niedługo powinno się uspokoić.

Do góry