reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Trzymamy kciuki:)

co do mojego suwaczka to wstawię go po połówkowym.. bo na pierwszych USG dzidzia była młodsza niż jak to wynikało z moich 'obserwacji' a ostatnie USG pokazało że jest starsze 4 dni.. więc trzeba poczekać;-).
Według ostatniego USG dzisiaj mam 16 tygodni + 1 dzień

Martoocha to Ty widzę też masz podobny problem co ja ;-) wg ostatniego usg u mnie dziś 16+2, a według pierwszego 15+6 :-) no, a z terminu @ to w ogóle nie ma co liczyć;-) w sumie to tylko kilka dni różnicy no ale zawsze ;-) także też czekam na usg żeby zobaczyć jak tam teraz wyjdzie ;-)

Luxuorius trzymam kciuki nadal.

Sysiq kciuki za usg! ale jestem ciekawa co tam się okaże:-) który tc :-)

Hej dziewczyny :) mi lekarz powiedział że wiek ciąży powinno się ustalać w pierwszych tygodniach bo wtedy jest to najbardziej wiarygodne. Później już każda dzidzia rozwija się w swoim tempie. Dlatego ja uznaję tylko wyliczenia wg pierwszego usg, tymbardziej że zgadza mi się to z przytulankami ;)

hej kochane troche mnie tu nie było ale praca mnie bardzo absorbuje.. do teo mam nie kończący sie remont i abiś też domaa się dużo uwagi...

sysiq!!!! tak sie cieszę ale niespodzianka co?? też bym tak chciała:szok:

chciejka powodzenia w sexi weekend:)

natka ale ten twój suwaczek zasuwa!

ana nie matrw sie napewno dzidzia ułożyła sie z tyłu i dlateo serduszka nie słyszysz.. i nie stresuj się !!

ewik trzymaj się kochana,ściskam

ewel co u ciebie??

luxuodius ja jestem w pdobnej sytuacji jak ty też czekam na @ może u ciebie nie przyjdzie:-) a reularne masz cykle??

kwiatuszek co u ciebie??

hmm a u mnie to juz 34dc @ nie ma w 28dc robiłam test oczywiście negatywny:wściekła/y: tak jak pisałam ciągnięcia w dole brzucha miałam i nadal mam.. od poniedziałku czyje jakbym podbrzusze miała napuchnięte.. ogólnie objawy jak przed @ mam od poniedziałku a jej ciąle nie ma..:no: korci mnie żeby test powtórzyć ale nie brałam nic na owulke więc szanse na ciąze są znikome... i po co sie dołować I krechą.... niech już przyłązi ta @!!!! wrrr.. ze też musze mieć takie powalone te cykle....

i jak byłyscie na Greyu?? mi się nawet podobał co prawda ksiązka lepsza no ale....
jakie plany na weekend mój m ma dwójki w pracy a ja korzystam i robie babski wieczór:) ostatnie 2 weekendy pracowałam więc potrzebuję odskoczni:sorry:

Dziewczyny czy bóle brzucha są normalne? Od wczoraj pobolewa mnie brzuch... Na chwile potem ustaje a pózniej znowu i to w dziwnej części brzucha bo najcześciej na górze... Zaczynam się mocno denerwować :-(

Bafinka tak ja mam regularne cykle. Czasami dzień różnicy mam w ta czy w tamtą. A takie opóźnienie jak to miałam w październiku chyba. Z tym, że wtedy w 33 dc już rano była @ a dziś 33 dc i brak.

reklama
Sysiq nie martw się, mnie też bolał brzuch w ciąży. To się musi rozciągać, rośnie dziecko, macica się przystosowuje. Zresztą to wiesz sama :) więc wdech wydech i spokojnie!

Do góry