reklama
Trzymamy kciuki
co do mojego suwaczka to wstawię go po połówkowym.. bo na pierwszych USG dzidzia była młodsza niż jak to wynikało z moich 'obserwacji' a ostatnie USG pokazało że jest starsze 4 dni.. więc trzeba poczekać;-).
Według ostatniego USG dzisiaj mam 16 tygodni + 1 dzień
co do mojego suwaczka to wstawię go po połówkowym.. bo na pierwszych USG dzidzia była młodsza niż jak to wynikało z moich 'obserwacji' a ostatnie USG pokazało że jest starsze 4 dni.. więc trzeba poczekać;-).
Według ostatniego USG dzisiaj mam 16 tygodni + 1 dzień
Martoocha to Ty widzę też masz podobny problem co ja ;-) wg ostatniego usg u mnie dziś 16+2, a według pierwszego 15+6 :-) no, a z terminu @ to w ogóle nie ma co liczyć;-) w sumie to tylko kilka dni różnicy no ale zawsze ;-) także też czekam na usg żeby zobaczyć jak tam teraz wyjdzie ;-)
Luxuorius trzymam kciuki nadal.
Sysiq kciuki za usg! ale jestem ciekawa co tam się okaże:-) który tc :-)
Luxuorius trzymam kciuki nadal.
Sysiq kciuki za usg! ale jestem ciekawa co tam się okaże:-) który tc :-)
Hej dziewczyny mi lekarz powiedział że wiek ciąży powinno się ustalać w pierwszych tygodniach bo wtedy jest to najbardziej wiarygodne. Później już każda dzidzia rozwija się w swoim tempie. Dlatego ja uznaję tylko wyliczenia wg pierwszego usg, tymbardziej że zgadza mi się to z przytulankami
Bafinka
Fanka BB :)
hej kochane troche mnie tu nie było ale praca mnie bardzo absorbuje.. do teo mam nie kończący sie remont i abiś też domaa się dużo uwagi...
sysiq!!!! tak sie cieszę ale niespodzianka co?? też bym tak chciała
chciejka powodzenia w sexi weekend
natka ale ten twój suwaczek zasuwa!
ana nie matrw sie napewno dzidzia ułożyła sie z tyłu i dlateo serduszka nie słyszysz.. i nie stresuj się !!
ewik trzymaj się kochana,ściskam
ewel co u ciebie??
luxuodius ja jestem w pdobnej sytuacji jak ty też czekam na @ może u ciebie nie przyjdzie:-) a reularne masz cykle??
kwiatuszek co u ciebie??
hmm a u mnie to juz 34dc @ nie ma w 28dc robiłam test oczywiście negatywny tak jak pisałam ciągnięcia w dole brzucha miałam i nadal mam.. od poniedziałku czyje jakbym podbrzusze miała napuchnięte.. ogólnie objawy jak przed @ mam od poniedziałku a jej ciąle nie ma.. korci mnie żeby test powtórzyć ale nie brałam nic na owulke więc szanse na ciąze są znikome... i po co sie dołować I krechą.... niech już przyłązi ta @!!!! wrrr.. ze też musze mieć takie powalone te cykle....
i jak byłyscie na Greyu?? mi się nawet podobał co prawda ksiązka lepsza no ale....
jakie plany na weekend mój m ma dwójki w pracy a ja korzystam i robie babski wieczór ostatnie 2 weekendy pracowałam więc potrzebuję odskoczni
sysiq!!!! tak sie cieszę ale niespodzianka co?? też bym tak chciała
chciejka powodzenia w sexi weekend
natka ale ten twój suwaczek zasuwa!
ana nie matrw sie napewno dzidzia ułożyła sie z tyłu i dlateo serduszka nie słyszysz.. i nie stresuj się !!
ewik trzymaj się kochana,ściskam
ewel co u ciebie??
luxuodius ja jestem w pdobnej sytuacji jak ty też czekam na @ może u ciebie nie przyjdzie:-) a reularne masz cykle??
kwiatuszek co u ciebie??
hmm a u mnie to juz 34dc @ nie ma w 28dc robiłam test oczywiście negatywny tak jak pisałam ciągnięcia w dole brzucha miałam i nadal mam.. od poniedziałku czyje jakbym podbrzusze miała napuchnięte.. ogólnie objawy jak przed @ mam od poniedziałku a jej ciąle nie ma.. korci mnie żeby test powtórzyć ale nie brałam nic na owulke więc szanse na ciąze są znikome... i po co sie dołować I krechą.... niech już przyłązi ta @!!!! wrrr.. ze też musze mieć takie powalone te cykle....
i jak byłyscie na Greyu?? mi się nawet podobał co prawda ksiązka lepsza no ale....
jakie plany na weekend mój m ma dwójki w pracy a ja korzystam i robie babski wieczór ostatnie 2 weekendy pracowałam więc potrzebuję odskoczni
chciejka32
Fanka BB :)
Sysiq nie martw się na zapas. Wszystko rośnie, rozciąga się więc troszkę boli będzie dobrze ..
reklama