reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ewik tulę... mam nadzieję, że jeszcze zaświeci dla Ciebie słońce.. :tak:

Luxuorius jeszcze śpisz? Toż to już chyba nie będzie pierwszy poranny mocz:-D wciąż trzymam kciuki &&

Aniu może rzeczywiście odpuść to szukanie skoro tak Cię to stresuje:tak:

Chciejka to się Wam zapowiada miły weekend ;-)

reklama
Ewiku bierz ten specyfik, nie zaszkodzi a może pomoże. &&& do tego zalecam Ci. Specyfik na pracę: FAKITOL się zwie ;-)
A Lux pisała na innych wątkach ze negatyw :( ale może z porannego testu byłoby lepiej?

Galway a to robiła nie z porannego moczu? Ja wczoraj zrozumiałam że zaraz rano będzie robić. To w takim razie lux ja bym poczekała i jak @ się nie pojawi to w niedzielę bym powtórzyła, ale z pierwszego porannego moczu.

Lux, kurczę, póki @ brak jest nadzieja. Często się słyszy że testy nie zawsze pokazują prawde. Czasami trzeba i tydzień poczekać żeby wyszły dwie krechy. Może to przez to że nie było z porannego moczu? Ja na Twoim miejscu poszła bym dziś po nowy test i zrobiła go jutro lub pojutrze z rana.

A co do śluzu to ja nie wiem. U mnie jakoś to się nie sprawdza z tym co w internecie piszą.

LUX - Mi w grudniu i styczniu negatywy wychodziły. 5 stycznia byłam u gin i mówił ze macica powiększona, śluzu dość dużo jest ale raczej na @ czekamy. Na początku lutego wywoływałam @ i nic. A dopiero w sobotę wyszły mi pozytywne testy także naprawdę wszystko się może zdarzyć. Ja przez te 14 miesięcy juz zdążyłam stracić nadzieje... A tu taka niespodzianka!! Zreszta MIKA i RURKA tez maja coś do powiedzenia na ten temat :-)

Dziewczyny za 2 godziny wyjazd do PL. A za 3 dni USG trzymać nieustające kciuki!!!!!!

Buźka

reklama
Do góry