reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Sysiq ja tez nie mam objawow,poza lekkimi mdlosciami (zwlaszcza w autobusie). Z Zosia bolaly mnie piersi, wciaz wymiotowalam i cala soba czulam ciaze. A teraz praktycznie nic, a serduszko pika. Bedzie dobrze :* nie moge doczekac sie Twojego usg!!!

Lux rob testa i dawaj znac!!! :)

Natka ja już objezdzilam cały brzuch milimetrów po milimtrze, wiem że panikuje ale boję się, mam jakiś gorszy czas, po tylu nieudanych razach trudno mi wciąż wierzyć że będzie dobrze mimo, że już 14 tc a jak przez myśl przechodzi mi najgorsze to aż ciarki mam na plecach, wiem że mam tak nie myśleć, wiem.
ech. ...

Idę na jakieś zakupy, niech już zacznie kopać to moje Maleństwo bo mamusia zwariuje

Ja jeszcze dodatkowo muszę mój detektor pod kątem ustawiać bo na płasko nic nie słychać..

Chciejka, dzięki za wsparcie. Nie jestem sama, @, moja wierna towarzyszka jest ze mną... Niech Wam będzie, będę jeszcze piła ten Inofolic ale dla mnie to już na prawdę jest za późno... Nie daję już psychicznie rady. I jeszcze w pracy masakra... Nie mam już sił.

Ewiku sciskam Cie! Chyba tylko tyle moge zrobić!

Aniu nie martw sie! Juz jest dobrze! Ja w to wierze.

sysiq - jak zobaczysz serduszko, to sie troche uspokoisz. Oj.... Pamietam te same myśli jakby to było dzis! &&&&&&&&

ewik :happy:ja też ściskam

Magda, martocha, natka dziękuję za instrukcje szukania serduszka ale ja chyba należę do tych mniej cierpliwych, na razie zostawiam sprzęt w szafce i zapominam, że tam jest.

Brzuszek rośnie wiec musi być dobrze.

sysiq kciuki mam cały czas zaciśnięte &&&&&&&&&&&

luxuoris jak test, miałaś dzis zrobić, dawaj znać &&&&&&&&

U mnie dziś leje a musze iść na zakupy,będę robiła tort orzechowy na urodziny naszego znajomego.

Miłego dnia Babeczki:-D

Cześć dziewczyny :) w końcu piątek :)

Zaglądam żeby zobaczyć jak test Luxuoris ale widzę że jeszcze cisza. Oj trzymasz mnie w napięciu kobietko :p

reklama
Ja tez czekam na wieści.

Kobitki jestem po @ , dziś wskakuje w sexy bieliznę i muszę męża bałamucić. Nadal boi się kolejnej ciąży, a raczej niepowodzenia, ale wierze, że uda mi się :)

Do góry