reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Trzymamy kciuki:)

co do mojego suwaczka to wstawię go po połówkowym.. bo na pierwszych USG dzidzia była młodsza niż jak to wynikało z moich 'obserwacji' a ostatnie USG pokazało że jest starsze 4 dni.. więc trzeba poczekać;-).
Według ostatniego USG dzisiaj mam 16 tygodni + 1 dzień

Martoocha to Ty widzę też masz podobny problem co ja ;-) wg ostatniego usg u mnie dziś 16+2, a według pierwszego 15+6 :-) no, a z terminu @ to w ogóle nie ma co liczyć;-) w sumie to tylko kilka dni różnicy no ale zawsze ;-) także też czekam na usg żeby zobaczyć jak tam teraz wyjdzie ;-)

Luxuorius trzymam kciuki nadal.

Sysiq kciuki za usg! ale jestem ciekawa co tam się okaże:-) który tc :-)

Hej dziewczyny :) mi lekarz powiedział że wiek ciąży powinno się ustalać w pierwszych tygodniach bo wtedy jest to najbardziej wiarygodne. Później już każda dzidzia rozwija się w swoim tempie. Dlatego ja uznaję tylko wyliczenia wg pierwszego usg, tymbardziej że zgadza mi się to z przytulankami ;)

hej kochane troche mnie tu nie było ale praca mnie bardzo absorbuje.. do teo mam nie kończący sie remont i abiś też domaa się dużo uwagi...

sysiq!!!! tak sie cieszę ale niespodzianka co?? też bym tak chciała:szok:

chciejka powodzenia w sexi weekend:)

natka ale ten twój suwaczek zasuwa!

ana nie matrw sie napewno dzidzia ułożyła sie z tyłu i dlateo serduszka nie słyszysz.. i nie stresuj się !!

ewik trzymaj się kochana,ściskam

ewel co u ciebie??

luxuodius ja jestem w pdobnej sytuacji jak ty też czekam na @ może u ciebie nie przyjdzie:-) a reularne masz cykle??

kwiatuszek co u ciebie??

hmm a u mnie to juz 34dc @ nie ma w 28dc robiłam test oczywiście negatywny:wściekła/y: tak jak pisałam ciągnięcia w dole brzucha miałam i nadal mam.. od poniedziałku czyje jakbym podbrzusze miała napuchnięte.. ogólnie objawy jak przed @ mam od poniedziałku a jej ciąle nie ma..:no: korci mnie żeby test powtórzyć ale nie brałam nic na owulke więc szanse na ciąze są znikome... i po co sie dołować I krechą.... niech już przyłązi ta @!!!! wrrr.. ze też musze mieć takie powalone te cykle....

i jak byłyscie na Greyu?? mi się nawet podobał co prawda ksiązka lepsza no ale....
jakie plany na weekend mój m ma dwójki w pracy a ja korzystam i robie babski wieczór:) ostatnie 2 weekendy pracowałam więc potrzebuję odskoczni:sorry:

Dziewczyny czy bóle brzucha są normalne? Od wczoraj pobolewa mnie brzuch... Na chwile potem ustaje a pózniej znowu i to w dziwnej części brzucha bo najcześciej na górze... Zaczynam się mocno denerwować :-(

Bafinka tak ja mam regularne cykle. Czasami dzień różnicy mam w ta czy w tamtą. A takie opóźnienie jak to miałam w październiku chyba. Z tym, że wtedy w 33 dc już rano była @ a dziś 33 dc i brak.

reklama
Sysiq nie martw się, mnie też bolał brzuch w ciąży. To się musi rozciągać, rośnie dziecko, macica się przystosowuje. Zresztą to wiesz sama :) więc wdech wydech i spokojnie!

Do góry