reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny wczoraj rozmawiałyśmy z koleżanką (też jest w ciąży;-)) o wózkach. Macie doświadczenie z wózkami 3w1? Warto w taki zainwestować?

ja miałam x-landera 3-1 w byłam zadowolona ale jak Gabiś miał ok 1,5 roku i tak kupiłam dodatlowo "parasolkę" bo jest zdecydowanie mniejsza...
Dzień dobry. Dzwoniłam do lekarza. Kazał odstawić tabletki antykoncepcyjne. Jeżeli do poniedziałku samopoczucie się nie poprawi to zapewne wizyta i nie wykluczył otwierania brzucha :( .stało co się stało, ale dlaczego ciągnie się to jak smród za wojskiem. Już nie mam siły.
miejmy nadzieję że będzie lepiej ale objawy masz niezaciekawe i ja również tak jak dziewczyny piszą pojechałabym na pogotowie lub IP..

Madzia kochana bardzo mi przykro ze musisz tak cierpieć każda strata jest straszna i ból ogromny ale nie wyobrażam sobie jaki musisz czuć ból po stracie maleństwa które juz trzymałaś na rękach...:zawstydzona/y: jestem z tobą:sorry: jak sie dziś czujesz?

reklama
Dziewczyny chciałam Was prosić dziś żeby każda pomodliła się za Pietruchę i jej dziecinkę kochaną, bo trochę narozrabiało wczoraj i Pietrucha musiała być zaszyta, bo miała skurcze i szyjka zaczęła się rozwierać, a pęcherz płodowy uwypuklać, Dzięki Bogu, że leży w tym szpitalu i od razu ją wzięli do szycia i wszystko dobrze się skończyło, musimy się modlić żeby wytrzymali dwa tygodnie bo wtedy dzidziuś będzie miał już duże szansę ale módlmy się tak żeby jeszcze co najmniej miesiąc dali radę....macie pozdrowienia od Pietruchy i prośbę " możesz napisać dziewczynom, niech się pomodlą za nas oby jak najdłużej się udało"......także dziewczyny bierzemy się do roboty:tak::tak::tak:

Agawka ja mam zakaz na 2 lata co najmniej więc nie chciałabym naginać i na pewno te 2 lata będziemy chcieli zaczekać;)

Aniu dziękuję ja też się bardzo cieszę że widziałaś już największe szczęście jakie kobieta może widzieć ;)

Nanu tak mi przykro przytulam....

Martocha no no no cudownie

Madzior kurde a karmisz piersią jeszcze - to współczuje sutkom XDDD

Galway pokaż fotkę;)

Co do wózka ja też mam X-landera

Wszystkie ale to wszystkie Was gorąco całuje i pozdrawiam

A Mikusiowi wyszły 2 ząbki w Święta i zaraz go Wam pokaże:) taki trochę jestem ubrudzony FLIPSAMI;) mycha.jpg

Załączniki

• mycha.jpg
    mycha.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
Galwaygirl, eska, bafinka dziękuję za informacje i rady. Ja to na pewno szybko się na zakup nie zdecyduję ale koleżanka prosiła żebym z nią poszukała to może od razu na przyszłość dla nas coś wypatrzę.

Eska dziękujemy za info od pietruchy, informuj nas jak będziesz wiedziała coś więcej!
Pietrucha my tu wszystkie trzymamy za Was kciuki i modlimy się. Musi być dobrze, na pewno będzie!!

Eska ale słodziak!! Normalnie do schrupania :-D

Ostatnia edycja:
eska Mikołajek jest przesłodki:-)

pietrucha dużo siły dla Was i zdrówka,musi się udać &&&&&

chciejka
mam nadzieję,że czujesz się już lepiej,ja kiedyś też po anty bardzo żle się czułam,miałam plaster przyklejony i po 3 dniach musiałam odkleić bo strasznie się czułam,gorące poty kołatanie serca,zawroty głowy i migrena....po odklejeniu plastra z dnia na dzień czułam się lepiej

Pietrucha, trzymaj się. Spokojnie sobie odpoczywaj, my trzymamy kciuki i modlimy się. Musi się udać.

Chciejka, ja źle się czulam po tabletkach właśnie jak brałam wieczorem. Lekarz kazał brać rano i jak ręką odioł. Tylko ja aż tak źle się nie czułam. Mam nadzieję, że obejdzie się bez otwierania brzucha.

Dziewczyny mam pytanie. Jak to dokladnie było u Was z miesiączkami po poronieniu? U mnie obeszło się bez zabiegu. Poroniłam 09.10., 17.11 miałam 2h plamień. Wyglądało jak okres ale dosłownie po dwóch godzinach zmieniłam podpaske i już dalej nic. 16.12 dostałam normalną miesiączke. No i do tej pory czekam. Wydaje mi się, że powinnam mieć @ 15 lub 16 a dziś jest 17 i nic. Rozumiem, że na pierwszą @ trzeba poczekać ale chyba już później powinno być regularnie, prawda? Czy może się myle?

Może być nie regularnie. Ja akurat miałam zabieg i wróciła po nim i do teraz mam regularnie. Ale Doktorka mówiła mi ze gdyby były nie regularne trzeba włączyć jakieś leki na uregulowanie. Różnie to bywa...więc może jak nie dostaniesz przez kilka dni warto pójść do lekarza i wtedy pewnie cos Ci przepisze na uregulowanie cykli

reklama
Do góry