reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Chciejka może jakaś inhalacje jej zrobić? Jak u mnie lekarz podejrzewał endometrioze mówił o braniu leków jakiś podobno nowość jakaś i mówił że min rok musze brać by zadziałało... I plany ciążowe kazał przełożyć choć twierdził ze nie zajde... Ale to była błędna diagnoza i endometriozy nie m mam do dzis

reklama
Eska cudnego masz tego blondasa, a czemu aż 2 lata musicie czekać? I mowa o zachodzeniu czy odstępie w urodzeniu? Dzięki za info od Agi.
Pietruszko najdroższa, aż mi łzy w oczach stanęły. Tak bardzo Wam kibicuję, modlę się by tym razem szczęście trwało... Już zawsze! Jestes wspaniałą Mamusią. Wytrzymalas tyle, musicie dac radę jeszcze miesiąc a z taką opieką i 2 miesiace. Bóg wysłucha naszych modlitw, zwłaszcza ze mamy wsparcie naszych Aniołów!
Chciejka ale co powiedzial na Twoje samopoczucie, bóle i czy kazał odstawić tabsy?
Głupie pytanie ale czy można uregulować cykl na stałe czy tylko w trakcie brania np anty?
Ciekawe jak Celta i jej banda. Niedawno patrzyłam to od listopada sie nie logowała. Ma pełne ręce miłości.
Ewiku a Ty teraz gdzies pracujesz? tak mało Cię tu teraz :(
Carolina, Ametitum, Ancka, Karaiwna i reszta Mamusiek jak u Was?
Ja mam całkowitą dietę bez. Adaś większy alergik niż Piotrus chyba będzie. Jak karmiłam P mogłam pozwolić sobie na grzeszki a tu zjem trochę majonezu już AZS, kilka czekoladek, też. Na razie pomidorom też powiedzialam nie. Już lepiej to znoszę ale pierwszy tydzień było ciężko. Widzę poprawę to łatwiej przychodzi wyrzec sie.

Pietrusia ja wierzę, że z Tobą jest jak z Miką: przewrotny los straszy Cię, rzuca kłody pod nogi ale się wszystko dobrze skończy. Na pewno! Kropka, innej opcji nie ma.

Eska...dzięki wiesz za co i za zdjątko :) Cudności!

Galwaygirl witaj, dzięki za pamięć. Tak, pracuję od maja. Mam mega stresującą pracę i to pewnie też wpływa na fiasko starań. Bez pracy i świadczeń nie mogę się starać, nie mam już czasu na zmianę, niewiele już mam czasu tak w ogóle. Sypie mi się małżeństwo... Kiepsko jest, straciłam już nadzieję. Tylko dziewczyny tutaj jeszcze za mnie wierzą.
Uściski dla Was wszystkich:)

Ewik kochana my wierzymy - mimo wszystko. Mam nadzieje, ze sie wszystko poukłada. Pamiętaj, ze ten rok ma byc lepszy dla Ciebie:)

galway - biedaku to co ty jesz? Sucharki i herbatę? Cieżko Ci musi byc chyba.

pietrucha - ja sie za Was modlę nowenną pompejańską. A wiesz ze to działa, wiec wszystko bedzie dobrze. Przytulam Was.

Wlasnie Carollina, Ameritum - co u Was?

Magda z UK sciskam Cie, wiem co czujesz.

Eska a czemu az 2 lata musisz czekac? Długo. A taki sliczny Twój synek, rodzeństwo by sie przydalo. Hehe....

Natka ja tez kupiłam wozek 2w 1 a dobrze zainwestowalam w fotelik. Dla mnie foteliki o niższej klasie sa nieakceptowalne.

Dziewczyny mam pytanie. Jak to dokladnie było u Was z miesiączkami po poronieniu? U mnie obeszło się bez zabiegu. Poroniłam 09.10., 17.11 miałam 2h plamień. Wyglądało jak okres ale dosłownie po dwóch godzinach zmieniłam podpaske i już dalej nic. 16.12 dostałam normalną miesiączke. No i do tej pory czekam. Wydaje mi się, że powinnam mieć @ 15 lub 16 a dziś jest 17 i nic. Rozumiem, że na pierwszą @ trzeba poczekać ale chyba już później powinno być regularnie, prawda? Czy może się myle?

Colly ja poroniłam 22 października i w tym samym dniu miałam zabieg. Pierwszy okres miałam 13 grudnia i od tamtej pory nadal nic. Też czekam cały czas, bo zaraz po @ mam iść do lekarza. Więc jak widzisz u mnie też czekanie. Ja do takich długich cykli jestem przyzwyczajona bo mam stwierdzone PCO. Ehh masakra

Pietrucha cały czas modlimy się za Was i mocno trzymamy kciuki. Dobrze, ze jesteś pod stałą opieką, można było szybko zareagować. Nie denerwuj się i będzie dobrze. Trzymajcie się razem z dzidzią:tak:

Chciejka faktycznie nic konkretnego Ci nie powiedział ten lekarz, zresztą tak naprawdę nie wiesz nawet na czym stoisz. Ja chyba przeszła bym się do innego lekarza, bo przecież nie wiadomo komu wierzyć. Ehh szkoda, ze nie dał Ci teraz recepty, żebyś mogła poczuć sie lepiej.

Pozdrawiam wszystkie pozostałe dziewczynki :)

Weszłam tutaj tak na szybko i jak tylko przeczytałam o Pietruszce to aż łzy mi w oczach stanęły... Oczywiście że może liczyć także na moją modlitwę! A ona który tc ma teraz?

My dzisiaj chrzciny małego mamy, także po będzie fotorelacja :)
A tak poza tym to wszystko super, spełniam się w macierzyństwie jak w niczym innym :)

reklama
Do góry