reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Pietrucha, dużo zdrówka kochana, będę się modlić. Eska, synuś cudny <3
Chciejka, daj znać jak się czujesz i co tam wyszło, myślę o Tobie.

Kinako witaj i rozgość się.

Nanulika kochana strasznie mi przykro:-( na pewno było to bardzo ciężkie przeżycie... mam nadzieję, że kontrola potwierdzi że wszystko się oczyściło.

Agaawa spokojnie, na pewno i z remontem i z wyprawką zdążycie:-) jeszcze trochę i będziesz tulić Piotrusia:tak:

Dziewczyny wczoraj rozmawiałyśmy z koleżanką (też jest w ciąży;-)) o wózkach. Macie doświadczenie z wózkami 3w1? Warto w taki zainwestować?

Kochana.. ja sugeruję kupić bezpieczny fotelik Maxi Cosi a wózek 2 w 1. Testy bezpieczeństwa fotelików samochodowych:http://fotelik.info/pl/testy/

Ja mam wózek Bugaboo Cameleon. Wiem że to bardzo drogie wózki ale fenomenalne do miasta.. lekkie, duża gondola, super łatwo się prowadzi, porządne koła, możliwość jechania przodem i tyłem do toru jazdy..
Fotelik Maxi cosi jest kompatybilny z wózkiem.

Pietruszko jestem z Tobą myślami i modlitwą..

Wróciłam. Ręce opadają. Wystrzelac tych lekarzy jak kaczki. Każdy coś innego mówi. Wyniki mam super (to wiem), ale według niego, mam endometrioze, żadnej ciąży pozamacicznej nie było (nie mówiłam, że inny dr tak uważa) mam małą nadzerkę. Mam przyjść w poniedziałek na wizytę NFZ po receptę na jakiś drogi lek, tzn na recepte będzie tani.
I głupia jestem kogo słuchać. AA torbiel jest , ale dużo mniejsza. I żadnego płynu w zatoce douglasa nie ma. A o dziwo we wt widziałam na usg ten płyn. Pojechałam jestem o 100 lżejsza i nadal nic nie wiem

Nie, bo to musi przejść przez przychodnie. Dziś byłam prywatnie.Najlepszym wyjściem byłoby iść do 3 haha i zobaczyć który ma rację. Bo takie skakanie nic mi nie da musze się na któregoś zdecydować. Tylko który ma rację

reklama
Ewel no wlasnie z tego co czytam nie ma na to leku.Nie pamiętam co on chciał mi przepisać. Dowiem się w poniedziałek. Na dodatek córcie moją coś łapie. Kaszle od rana i teraz przez sen ciężko oddycha. Katar leci jej gardłem. Byliśmy w przychodni, ale pani dr miała wyjazd i min 2 godz musielibyśmy czekać. .

Do góry